Jump to content
PirateClub.hu

Molti

Veterán
  • Pontszám

    74
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by Molti

  1. Azé ne feledkezzünk meg Paul Oakenfoldról illetve paul van Dykról sem :)

    Nem egy filmhez adták zenéjüket, változatosak, föleg Oakenfold, aki a komolyzenétöl kezdve a rockig belead mindent a, bár ez már szentem kicsit kiesik a techno/egyéb stílusirányzatokból! :) Szerintem smile.gif

  2. Skacok a lényeg: drága Földünk kb. 6 milliárd éves! Az ember átlagéletkora 75 év körül mozog . . . csak hasonlítsuk össze! Mire kialakult egy kis domb, eltelt több százezer év!

    Az ember sem egy csettintéssel lett (pedig hívő vagyok, de kicsit túlságosan is fantasy-s az egész), hanem alakult évről évre . . . pld a dínók IQ az emberi agy 2 akár 3-szorosa volt . . .

    Még szentem túl fiatalok vagyunk ehhez! :)

  3. Nah most remélem ezután Boszniának lönek vagy 3 gólt és újra felállunk a sárból . . . Szép volt, öröm volt nézni az egész meccset! Számomra az elsö gól is hihetelen volt, és az utánna következök szintén! Csak így így tovább fiatalok!

  4. jaja én is egyetértek vele :)

    sajnálom azonban Nedvedet ... még Rosickyt látnám szívesen a Juveban :) Nedved pótlására megfelel nagyon is :)

  5. Hát szerintem az igazán jó könyvekböl vagy naon jó filmeket szoktak csinálni vagy naon pocsékakat :)

    Igen nehéz lenne szétosztani a könyveket, de kb. egyet értek veled 3-4 részeben meg lehetne csinálni :) en Mr.Tinyre lennék nagyon kíváncsi nem is inkább Crepsley-re :)

  6. Marron Luca di Montezemolo a Ferrari elnöke volt korábban a Juve egyik vezeto személyisége xal nem lepodtem meg :) de én hiszek benne, hogy ujra trófeát nyer a csapat :)

×
×
  • Create New...