Jump to content
PirateClub.hu

Tónó

Veterán
  • Pontszám

    114
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by Tónó

  1. Én úgy gondolom, a méret leginkább azért fontos, hogy kipróbálhassatok olyan pozíciókat is, ami rövidebb célszerszámmal lehetetlen. Pl. néhány álló helyzet. De kisebb mérettel is megtalálhatjátok a nektek kényelmes variációkat egy kis kreativitással.

  2. A XXI.sz-ban már elég perverz a Fa Sz@róka (F@sz@ Róka), bár a Userek meghagyják tartaléknak a benti mellé.

    Egyszer láttam egy hibridet, a kert végében állt classic léces burkolattal, belül fajansz, és vízöblítés. Lidérces volt, nem kicsit...

    Ha nincs a közelemben angol wc, akkor tartalékolok. '87-ben Bulgáriában a kempingben az összes magyar sorban állt az egyetlen üléses alkalmatosságnál, mert a többi lábnyomos-kapaszkodós volt, ami kellő mennyiségű Szlincsev Brjag vagy Pliska elnevezésű bolgár konyak elfogyasztás után élet-, és közröhej-veszélyes volt.

  3. 7 év garanciához 7 év szervízfiztési kötelezettség is jár. De ettől függetlenül nekem is tetszik. Jelenleg három versenyző van: Renault Megane Grantour; Hyundai i30 kombi, és Kia ceed kombi. Ha mégsem új, akkor Mazda 6 kombi, vagy Toyota Avensis kombi. A franc sem tud dönteni. Kb. jövő tavaszra jön össze a cash, ha minden jól megy. Hitelt nem veszek fel!

  4. Jesszus! A római birodalom is akkor kezdett összeomlani, amikor hamvas, bolyhos dobozból itták az őszibarack(utánzat) levet. Esetleg nem próbálnának meg gyümölcsöt tenni bele? Hátha úgy kívánatosabb lesz.

    Még egy módszer az átverésünkre.

×
×
  • Create New...