Jump to content
PirateClub.hu

Padlócsempe

Felhasználó
  • Pontszám

    18
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Padlócsempe

  1. Padlócsempe

    Gyúrjunk wazze!

    Még jó, hogy jöttél te a 70 kilóddal és megmondod neki, hogy mi hogyan van. Még ha igazad is lenne, akkor is okosabb volna ha hallgatnál, mert negyedannyit nem tudsz erről a sportról, mint ő. Például, hogy a táplálkozás nem úgy működiuk, hogy megeszel valamit és az beépül az izomba. "Tápanyagaink leggyakrabban összetett vegyületek, melyek ebben a formában nem képesek a vérkeringésébe jutni, az emésztőnedvek, az emésztőnedvekben található enzimek bontják le a polimer, sok molekulából felépülő óriásmolekulákat a már felvehető kisebb egységekre. A tápcsatornán keresztül haladva a táplálék alkotórészeire bomlik, míg alkalmassá válik hogy a felszívódjon és belépjen a közti vagy más néven intermedier anyagcserébe mely során hővé, energiává alakul, raktározódik, vagy a test saját anyagainak felépítésére használja fel." Nyersen pedig azért nem esszük a tojást, mert nagyon kockázatos a szalmonella-fertőzés és avidin/biotin mérgezés szempontjából.
  2. Padlócsempe

    Gyúrjunk wazze!

    A zsírégető tabletta tökéletesen felesleges diéta és edzés nélkül. És főleg valóban aerob "edzéssel" kéne próbálkozni, ami naponta 40-60 perc intenzív séta, edzetteknek futás. Zsírégető ezeken felül jöhet szóba pluszként. Az infraszauna ugyanúgy hasztalan. Zsírt veszteni semmi ilyen könnyed módszerrel nem lehet, el kell fogadni, hogy muszáj a diéta. Futópad helyett inkább a szabadban futást kéne megpróbálni. Ha attól is fáj valaki térde az elég komoly probléma.
  3. Padlócsempe

    Gyúrjunk wazze!

    Nem segíti. Vizet vesztessz tőle, ami azonnal visszajön, ahogy iszol.
  4. Padlócsempe

    Gyúrjunk wazze!

    Minek akarsz szaunázni?
  5. Padlócsempe

    Gyúrjunk wazze!

    Annak a híve vagyok, hogyha csinál valaki valamit, akkor azt csinálja rendesen. Persze hobbiszinten nem kell "ultrabrutál hárdkór" edzést végezni, de azért egy kis erőlködés belefér.
  6. Padlócsempe

    Gyúrjunk wazze!

    Ha komolyan gondolod az edzést, akkor ajánlom a BB.Tv 27-t és a 28-t, mindkettőben látható egy-egy nő edzése. Ők a bizonyítékai, hogy a nőknek is kifizetődő a kemény edzés.
  7. Padlócsempe

    Gyúrjunk wazze!

    Az nagyon rossz lehet, ha nincs aki segít. Fekvenyomásnál, guggolásánál, stb. nagyon fontos a segítő. Anélkül nem lehet csinálni.
  8. Padlócsempe

    Gyúrjunk wazze!

    Hogy itt mindenki besértődik... Rosszabb mint az edző válaszol. Pedig te még normális választ is kaptál. Nem értek hozzá nagyon, de nálad azért jobban. Csak kíváncsiságképp, milyen választ vártatok erre a két kérdésre: Ha abbahagyod a táplálék kiegészitők szedését tapasztalható e visszaesés?(fogyás) 10kg-os egykezes súlyzóval mennyit tudtok csinálni?
  9. Padlócsempe

    Gyúrjunk wazze!

    Nem kell megmagyarázni, hogy idétlen kérdést tettél fel. A kérdésednek sehogyan sincs értelme. De ha egy igazán jó válasz érdekel tedd fel ugyanezt a kérdést az edző válaszol-ba. Jót mulatnék
  10. Padlócsempe

    Gyúrjunk wazze!

    Én tudok vele kloffolni, zsonglőrködni, gurigálni, szalonnát sütni, dobálózni, focizni, és még sokminden mást is. Remélem sokat gondolkodtál mielőtt feltetted a kérdésedet.
  11. Padlócsempe

    Gyúrjunk wazze!

    A g-bomb nem szénhidrát. Edzés előtt semmiképp nem jó a cukor! Amiylen gyorsan felviszi a vércukorszinted olyan gyorsan le is esik. És marhára nem jó behipózni mondjuk 100 kilós fekvenyomásnál. Edzés után fontos a gyorsan felszívódó szénhidrát, ami a szőlőcukor, vagy a vitargo. Kiégni nem tud egy izom, de túl lehet edzeni. És tejjel sosem iszunk turmixot! bransi: ezt az edzéstervet szerintem alakítsd át, különben nem jársz jól.
  12. Padlócsempe

    Gyúrjunk wazze!

    Megszámlálhatatlan sokféle táplálék kiegészítő létezik. Így ez a kérdés értelmetlen. A táplálék kiegészítő nem más, mint koncentrált tápanyag, ami (a nevében is benne van) a táplálkozás kiegészítésére szolgál. Ennek tükrében gondold át.
  13. Padlócsempe

    Gyúrjunk wazze!

    Nagyon nem mindegy, hogy mióta edzel. Annak tudatában kell összeállítani az edzésterved.
  14. Padlócsempe

    Gyúrjunk wazze!

    Én is együtt edzem, de ugyanazon edzésen edzem még a mellet, az oldalsó és a hátsó vállat és a tricepszet is. Szerintem jó ötlet együtt edzeni őket, de nem elég csak azt edzeni egy egész edzésen. Például nem biztos, hogy érdemes külön edzened a mellet a felső melltől, vagy az első vállat az oldalsótól és a hátsótól.
  15. Padlócsempe

    Gyúrjunk wazze!

    Narancs, ez egy komplett edzésed? Mert annak elég gyérnek tűnik. (És ha nem mérsz tömeget akkor azt miért méred, hogy mennyibe nyomsz bele fekve? )
  16. Padlócsempe

    Gyúrjunk wazze!

    Ki hogyan vélekedik az izomcsoportok elosztásáról az edzésben? A legközkedveltebb a mell+bicepsz, hát+tricepsz, láb+váll elosztás. Én most inkább azokat tettem egy napra amik amúgy is dolgoznak a másik, nagyobb izom edzése közben: mell+váll+tricepsz, hát+bicepsz, láb. Kinek melyik jött be, vagy éppen milyen időközönként lehet érdemes váltogatni a szisztémát? Illetve szokta valaki különszedni a combfeszítőt és a hajlítót?
  17. Padlócsempe

    Gyúrjunk wazze!

    Guggolj egyenes háttal, és nagyobb súlynál használj övet. Akinek komolyabb gondjai vannak a guggolással az is tud lábazni, lábtolással, lábnyújtással, lábhajlítással, merevlábas felhúzással, kitörésekkel stb. de meg lehet próbálni keretben is guggolni. Lábazás nélkül nem lehet ezt a sportot csinálni. A tested fele. Csak épp azt a legkeményebb megedzeni, ezért szeretik sokan, sokmindenre hivatkozva kihagyni.
  18. Padlócsempe

    Gyúrjunk wazze!

    Lábazni nem is szoktál?
×
×
  • Create New...