Jump to content
PirateClub.hu

FaJiKa

Veterán
  • Pontszám

    31
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About FaJiKa

  • Születésnap 01/23/1985

Profile Information

  • Neme
  • Lakhely
    szobám

FaJiKa's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

1

Közösségi hírnév

  1. FaJiKa

    Weboldalak, amiket naponta látogatsz

    ....a "csináld magad" c. dolog követői, úgymond
  2. FaJiKa

    Gyúrjunk wazze!

    áh, ezt már olvastam, ez az oldal sz.r azért köszi!!
  3. FaJiKa

    Gyúrjunk wazze!

    Elliptikus trénerről mi a véleményetek? Mennyire lehet vele szálkásítani, vagy feszesíteni? 10 km-t szoktam vele "tekerni" naponta, vagy kétnaponta (bár nem régóta), de igazából azt nem tudom, hogy kell-e közben pihinapot hagyni, vagy mehet minden nap?
  4. FaJiKa

    Weboldalak, amiket naponta látogatsz

    Gmail. iwiw. Pirateclub, és most először benéztem a pornófilmes részlegbe, és 430 oldalnyi feltöltés van (csak kissé ledöbbentem, nem hittem hogy ennyien vannak, akik... mindegy:) )
  5. tanár (pedig fotós akartam lenniii), extráson: vetkőzőtáncos
  6. FaJiKa

    Méret a lényeg vagy a vastagság?

    Wendriner, én úgy tudom "csak" 16,6 cm, mert annyi az átlagos méret. Persze az átlag, mint statisztikai fogalom, elég csalóka, mert ebben benne van az is, akinek 25 cm, meg az is, akinek 12. De valszeg mégiscsak 15-16 cm-sből van a legtöbb, tehát annyi még tuti belefér (a szó minden értelmében:)). HiPPo, na igen de egy kapcsiban azért nagyon fontos, hogy jó legyen a sex, és ha nekik ez (méret) ennyit dob rajta, elgondolkodtató. Tapasztalatból beszélnek, egyiküknek pl. 4 évig volt olyan barátja, akinek 12-13 cm-s volt, és egyszer sem tudta kielégíteni, utána 1 évig egy hosszabb mérettel rendelkező pedig szinte mindig. Szal, ha vkinél télleg a méreten múlik, h jó a sex.. a sextől pedig jobb a kapcs...akkor ez megintcsak elgondolkodtató, persze ettől még nem biztos, h minden más is jó, viszont az is rossz, ha minden más jó, és csak ez nem... Összegzésképp megint megállapítottam, h nem állapítottam meg semmit
  7. FaJiKa

    Nyelni vagy nem nyelni?

    Jó sok hsz született itt:) Én még mindig nem szeretem lenyelni, persze szájjal fejezem be a dolgot, uh egy kicsi lemegy (én képtelen vok megkedvelni az ízét). A többit diszkréten egy pzs-be. Utána néha elkapom a barimat, és lesmárolom:) Nem lelkesedik érte, de én igen:D Egyszer a hasamra ment el, és megkértem, h nyaljon bele, tök jó volt nézni:) Cserébe ő is megkóstoltatta velem a sajátomat:)
  8. FaJiKa

    Ti hogyan borotváljátok?

    bár gondololom azóta már túlestél rajta, de: Olyan borotvával kell, amin van bőrvédő csík. Ha kicsit megvágtad, kifertőtleníted:) Utána télleg kell vmi krém, testápoló, johnson&johnsons babaolaj (bár ez utóbbit pasiknak talán mégsem:) )
  9. FaJiKa

    Méret a lényeg vagy a vastagság?

    Hát, én semmilyen nővel nem állnék szóba "olyan" célzattal, mivel nő vok, és hetero is Nem szüzek, csomó pasijuk volt, jóval több, mint nekem. Én még nem tudok ehhez mit hozzáfűzni, mert vhogy mindig úgy alakult, hogy olyanokkal jöttem össze, akik nem bírták végig görgetni a gumit... de a bnőm azt kívánta nekem, hogy tapasztaljam meg én is mennyire jó egy nagy...... Amúgy a mellbőség télleg nem számít semmit, az "semmihez" sem kell. A szűkebb puncit meg szokták szeretni a pasik:)
  10. FaJiKa

    Méret a lényeg vagy a vastagság?

    már a 3. bnőmtől hallom, hogy nem jönnének össze 16 cm alattival
  11. Itt tényleg az a lényeg, hogy szívből jöjjön amit mondunk vagy teszünk. Amit utálok mostanság, hogy minden kis 160 karakteres csöpögős izét szerelmes versnek neveznek:S pedig az aztán nem szépirodalom.. Amit pedig szeretek az az, ha "letámad" a párom, csak úgy váratlanul. Bár ezt ki ne szeretné?
  12. FaJiKa

    Az első csók

    Húha.. én 13 évesen még fára másztam, asszem kicsit későn érő vagyok akkor Azt már inkább le sem írom hány évesen volt:) Mondjuk azért már eltelt jóóóóópár év azóta, de nem volt semmi extra, egy buliban történt, aztán nem volt semmi... ő akarta volna, én nem igazán. Azóta már volt jópár, de a legjobb a mostani barátommal (ha már más nem tökéletes.. ) Viszont 5 vagy 6 évesen volt egy kis élményem az ovis szerelmemmel, de nem csókoloztunk, csak bementünk a wc-be, és összeraktuk, amink van (persze csak hozzáérintéses szinten), abban a tudatban, h most sexeltünk:)
  13. FaJiKa

    Rap vs. Rock

    Valóban nem neki szántam a hsz-t, hanem csak úgy a témához. R.J. Diot meg télleg csak azért írtam ki, mert szeretem, és megörültem neki, hogy más is, meg hogy még az avatar is Dio-s. Bocsi, h félreérthető volt
  14. FaJiKa

    Rap vs. Rock

    Ronnie James Dio A témához pedig, hát... kinek mi jön be, ezen úgysem lehet változtatni (ész)érvekkel. Tényleg vannak igénytelen rockerek (lógó ruha, koszos baki, zsíros haj ), de sok ismerősöm és magam is hallgatunk ilyen zenét, és absz. nem öltözködünk úgy ésatöbbi... A rapperek között is vannak azért érdekesek, a legjobban az ien kapucnis 'gyerekek' irritálnak, meg a tv-ben a mutagatós négerek, s mivel nálunk nincs annyi néger, a cigók előszeretettel 'átveszik' a szerepet (pl. mikor vmelyik tehetségkutatóműsorban volt 2 kiscsávó, aztán ott keménykedtek, pf ) Nah, de télleg nem lehet általánosítani. Zeneileg meg nekem a rapben valahogy 'nincs élet' (de ez csak az én véleményem )
  15. Sztem a legjobb viszonylag nyugis körülmények között, bár volt már, h híd alatt, és elment felettünk egy kocsi... Vonaton és wc-ben semmiképp, sztem mindkettő undorító a vonat wc meg már fokozhatatlan pf
×
×
  • Create New...