Jump to content
PirateClub.hu

lllll

Veterán
  • Pontszám

    34
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: lllll

  1. csakis a TESCO-ba, olyan dead rising módra hentelném őket
  2. lllll

    Mókás férj

    áááá az tetszett, nagy buli lehet ilyeneket látni a bevásárlóközpontban
  3. lllll

    Az első csók

    hú hát úgy 5-6 éves koromban az oviban igazi nyelvest, homályosan de emlékszem még rá (ja és a csaj 1 évvel idősebb volt)
  4. lllll

    Ahogyan egy randinak kezdődnie kell!

    Na gyerekek így télen ez pont ideális, mert megfogod a lány kezét és aztmondod hogy : de hideg a kezed várj felmelegítem egy kicsit, kár lenne ha lefagyna vagy valami hasonló(bocs kezdő vagyok), nemhiszem hogy az lenne a válasz, hogy: héé te hülye vagy vazze, nem látod, hogy hibernálni akarom magam...
  5. Szerintem meg már rég nem lehet ott az a bolygó mert nem hiszem el, hogy 11 mill. fényév alatt az a fekete lyuk ne nyelte volna el az egész mindenséget ott.
  6. lllll

    Az őrület határai

    Figyelj hego, az, hogy te magasabb szinten gondolkodsz mint az átlag emberek, meg a környezeted is az még nem egyenlő az őrültséggel. Mert ha pl. olyanról kezdesz beszélni, amit azok az agyhalottak nem értenek, és csak úgy null kulturális szinten megy az agyuk(ha van nekik egyáltalán) és nem értik, akkor kiröhögnek lehülyéznek (elég ironikus), oszt csókolom. És ezzel azt hiszik, hogy ők már valakik mert kiosztottak, pedig az, hogy csak úgy lenni, mint ők, az nem élet. Tudom én is, hogy ez milyen, mert én is kb. olyan helyzetbe vagyok mint te, csak nálam a rokonságom néz "bolondnak", de én úgy vagyok ezzel, hogy abszolút nem tudnak érdekelni, de senki.
  7. lllll

    Mennyire vagy meleg?

    kereken 10% De ez az oldal hülye, mert ezek szerint az a béna aki nem b*zi, tehát az nemnormális aki normális.
  8. Szerintem minden emlék okkal jött létre, tehát szükségünk van rá, ha kellemes, ha nem. Ez az eljárás maximum az elmeháborodottaknál lehet hasznos, ott szükség is lehet a teljes formatáláshoz.
  9. lllll

    Ghost caught on tape

    Juj, ez erős, kb. 10 cm-re voltam a monitortól mert azt hittem, hogy valami kicsi pár mm-es ufót fogok látni, erre úgy megijedtem, hogy repültem vagy 3-métert hátra de azért a szék árulkodott.
  10. lllll

    Milyen telefont vegyek?

    na, én azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek melyiket vegyem meg, a Sony Ericcson W810i-t vagy a Nokia 6280-at, de sehogy sem tudom eldönteni
×
×
  • Create New...