Jump to content
PirateClub.hu

KKevin

Veterán
  • Pontszám

    18
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: KKevin

  1. KKevin

    Sony Ericsson VS Nokia

    SE-re szavaztam. Mert a legtökéletesebb teló, ami teljes mértékben kielégíti az igényeimet, az egy P1i! Nokiák közül egyik sem felel meg az elvárásaimnak, pedig ha lenne olyan ami megfelel, nem kérdés hogy melyiket választanám.
  2. KKevin

    Mi kell a nőnek?

    Ha csak vársz, akkor a barátja leszel. Túl sok idő telik el, és már csak úgy fog rád gondolni mint egy barátra. Ha akarsz vmit, akkor minél előbb cselekedj. Mind2 lehetsz neki, vagy pedig egyik sem. Közép út szerintem nincsen. Ha pedig nem mersz lépni, akkor kerüld el, és később majd lesz rá lehetőséged újra próbálkozni.
  3. KKevin

    Mi kell a nőnek?

    Mi kell a Nőnek? Hm, szerintem biztonság. Anyagi és érzelmi biztonság egyaránt. Ezért elég a nőknek ha a pasinak van pénze vagy nagyon szerelmes belé. Szerintem az a baj a mai világban, hogy az emberek nem szerelmesek. Fiúkra és lányokra ez egyaránt vonatkozik. Minden srác keresi a csinos és kedvest lányt, pedig a legfontosabb dolgot nem keresik, a szerelmet. A szerelem nem úgy alakul ki. Nem úgy, hogy megismered a másikat és rájössz, hogy milyen kedves, aranyos és vicces. Hanem vminek kell lennie benne ami megfog, és utána szeretsz bele, majd megismered és akkor mégjobban. Az most mindegy, hogy én milyen kedves és vicces vagyok, attól még nem lesz barátnőm. Vkinek belém kell szeretnie. És ahhoz hogy ez megtörténjen, egyedinek kell lennem. Nem utánozni a másikat és nem lekoppintani az előző pasiját. Csak is önmagamat kell adnom és nektek is ezt kéne tenni. Most van épp egy lány akibe asszem szerelmes vagyok. Egyik ismerősőm által tudomást szerzett erről és írt egy e-mailt, hogy hogyan lehetek belé szerelmes mikor nem is ismerem. Én azt válaszoltam, hogy az igazi szerelem szívből jön és úgy erősődik egyre jobban, ahogy megismered a másikat. Eleget tudok róla, ami elég volt ahhoz, hogy belezúgjak, mégha nem is ismerem személyesen. (Csak köszönővizsonyba vagyunk, vannak közös barátaink) Bár nem tudom, hogy most hogyan tovább. Ez most csak egy példa volt.
  4. KKevin

    Magyar Labdarúgás

    A pályán összevertem volna azt a bírót. Remélem örökre eltiltják a játékvezetéstől. Most nyomás panaszt tenni a FIFA-nál vagy az UEFA-nál. Minimum pénzbeni kárpótlást fizessenek Magyarországnak!!!!!
  5. KKevin

    Dragon Ball Z Részek Beszerzése...

    Magyarul ne nagyon várjatok olyan hű de jó minőséget. Mert eredetileg ezek rossz minőségűek, szóval nem hinném hogy majd megtaláljátok dvd-ripbe. Angol vagy japán szinkronos van dvd-rip minőségbe. Még oldalt is tudok mondani jozzá ha kell. Ingyen lehet róla tölteni de a sávszél olyan ~150 KB/s Magyar részeket már soha nem fognak adni a tvben, mert betíltották az országban ezt a sorozatot. Meg amúgy is a magyar szinkron ultra gagyi. A nevek egy részét angolul ejtik, a többit meg magyarosan. Közbe pedig egyik se, mert a japán hangzást kéne visszaadni. Pl.: Trunks: ejtsd 'Tránks' nem pedig 'Trenk' és 'Tránk' Az eredeti effektek, kiáltások, hangsúlyozások sokkal jobbak bármelyik nyelven mint magyarul. Japán a legjobb, mert az az eredeti, de ha valaki nem bírja elviselni, akkor még mindig ott az angol. Nagyon rossz a szinkron szereposztás is. Sokkal mélyebb hangok kellenének, meg Gohan hangja kész röhej. Még ha 5 éves is a fiú, akkor se adnám egy nőnek a szinkron hangját (nevezetesen Pogány Judit). Erről ennyit, azért csak töltsétek fel továbbra is a részeket. Biztos sok az érdeklődő. Én már láttam az egész sorozatot, meg az összes Movie-t is. Esetleg linkekkel tudnék segíteni a feltöltőnek.
  6. KKevin

    Mekkora a sávszélességed?

    Pl.: speedtest.net De rengeteg ilyen hely van keress rá google-ben. nekem 4Mbit-es netem van elvileg de nem tudok annyival tölteni.
  7. KKevin

    Horror filmek

    A vita ott kezdődött, hogy sokan emlegették itt a topicban a Hostel és Fűrész című filmeket. BronzIsten ezekre filmekre mondta azt, hogy semmi közük nincsen a horror filmekhez csak a thrillerhez. (Erre írtam válaszként az IMDB-s oldalakat, amik szerintem se túl meggyőzők.) Pedig a topic lényege az lenne, hogy olyan filmeket gyűjtsünk itt össze, amitől igazán megijjedtünk, és ezeket ajánlanánk olyanoknak akik szeretik az izgalamakat de nem tudják melyik filmet nézzék meg, mert nem is ismerik őket. Nos akkor én mért is én offoltam egyedül? Ott hibáztam nagyot, hogy az első hszben, ahol leírtam hogy mi lesz a topic lényege, oda kellet volna írnom hogy ide tartoznak az erős thrillerek, egyes sc-fi és stb. filmek is. De hogy ne szóljatok meg megint az offért, itt egy új film is, amit már láttam is fennt vmelyik warezoldalon: The Hitcher http://movies.yahoo.com/movie/1809710034/info Nagyon ígéretesnek tűnik a trailer, szerintem izgalamas lesz. Ja, ha már itt tartunk, ebbe is bele lehet kötni.
  8. KKevin

    Horror filmek

    Nem, te azt írtad hogy ez a film nem horror, hanem pszichothriller. Akkor biztos azért írták ki az IMDB oldalra a műfajok közé a horrort is mert semmi köze hozzá. DE ne vitatkozzunk már ezen, nem ez a téma. Neked is igazad van és nekem is. Kész.
  9. KKevin

    Horror filmek

    Ne vitatkozz már állandóan inkább néznél utána. Amúgy meg ne offolj annyit, nem ez a topik lényege. Hostel: http://www.imdb.com/title/tt0450278/ SAW I, II, III: http://en.wikipedia.org/wiki/Saw_(film_series) Vki tud még vmi horror filmet ami 2007-ben kijön? Lehet új film is de legjobb lenne vminek a folytatása
  10. KKevin

    Horror filmek

    Az nem Hotel, hanem Hostel vagy magyarul Motel. A Fűrész műfaja is horror, és a Hostel-é is. Attól hogy még nincs benne szörny lehet horror a műfaja. Amúgy az ilyen filmeknél szörny=ember szerintem.
  11. KKevin

    Horror filmek

    Az első ijjesztős film amit láttam az A paraziták volt. Nem tom ki ismeri, de nagyon szaratos film volt az tuti. Kb. 10 éves lehettem. A film lényegében arról szólt, hogy paraziták érkeztek az űrből és rátapadtak az ember hátára és irányították őket. A történet végére már nem emlékszem, de azt tudom hogy utána 1 órán keresztül tapogattam a hátam, amikor éreztem vmi furcsát. Nagyon lol!!! Ja amúgy most jut eszembe. A Hostel (Motel) című filmet nagyon sokan emlegették. Akiknek tetszett, mint pl én, azoknak jó hírem van, ha még nem tudják. Itt van a második rész is. 2007-ben lesz látható a mozikba. Egyelőre még csak kevés információm van, de még jobban utánanézek. Addig itt van egy Trailer: http://movies.yahoo.com/movie/1809717133/info
  12. KKevin

    Horror filmek

    Sok ember ha nővel szeretne megnézni otthon egy filmet, biztos hogy horrora esik a választása (vajon miért?). Szerintem jól jönne egy kis segítség a választáshoz. Vagy simán, ha csak horror rajongó, mint pl én szivesen hallana új filmekről, amely kicsit megfélemlítik az embert. Szeretném ha mindenki leírná ide, hogy melyik filmek voltak azok, amiktől igazán tele lett a gatyátok vagy ha erős idegzetűek vagytok, akkor melyiktől rebbent meg a szemhélyatok. Az én kedvencem pl a Hideg csontok. Nem tudom ki hogy van vele, de én ettől a filmtől szartam be idáig a legjobban. Hideg csontok (Fragile) színes feliratos spanyol thriller, 100 perc, 2005 16 éven aluliak számára nem ajánlott rendező: Jaume Balagueró forgatókönyvíró: Jaume Balagueró, Jordi Galcerán zeneszerző: Roque Banos operatőr: Xavi Giménez producer: Joan Ginard, Julio Fernández vágó: Jaume Martí szereplő(k): Calista Flockhart (Amy) Elena Anaya (Helen) Gemma Jones (Mrs. Folder) Richard Roxburgh (Robert) Yasmin Murphy (Maggie) Colin McFarlane (Roy) Egy ódon gyermekkórház bezárni kényszerül kapuit. A személyzet éppen elhagyni készül az épületet, mikor egy vasúti szerencsétlenség betegeinek elhelyezése miatt néhány napot mégis szolgálatban kell tölteniük. Amyt (Calista Flockhart), a fiatal amerikai nővért bízzák meg a feladattal, hogy legyen úrrá a helyzeten. Amy hamarosan különös dolgot fedez fel a gyermekkórházban... a gyerekek idegesek és félnek. Valami felfoghatatlan, valami láthatatlan tartja őket rettegésben. Valami, vagy valaki - telve fájdalommal és gyűlölettel. A gyerekek csak "géplányként" emlegetik azt a láthatatlan lényt, aki a második emeleten lakozik, azon a szinten, amit negyven évvel ezelőtt bezártak, és a bejáratát is bedeszkázták. A lény jelenléte egyre nyilvánvalóbb és agresszívebb. A kórház folyosóin, az árnyékban megbújva állandó félelemben tartja a gyerekeket... Ahhoz, hogy a titok végére járjon, és megvédje a gyerekeket, Amynek nemcsak saját félelmeivel kell szembe szállnia, de a kórház maradék személyzetével is, mert ők nem hajlandók tudomásul venni a nyilvánvaló igazságot, amely sokkal sötétebb, és jóval veszélyesebb, mint azt bárki gondolná... szeretném, ha nem csak véleményeket erről filmről, hanem más filmek címét, és a rátok gyakorolt hatását írnátok ide
×
×
  • Create New...