Jump to content
PirateClub.hu

quick

Felhasználó
  • Pontszám

    10
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: quick

  1. quick

    Rap vs. Rock

    tyú mennyien írtatok vissza, ennek örülök, nem fölöslegesen írtam le ;P Igen, igazatok van sok dologban, néhol túloztam azonban úgy éreztem, hogy talán belefér. Nem is kaptam agresszív visszaszólásokat, szóval valamilyen szinten azt hiszem jó hangnemet ütöttem meg. (Ha tévednék, megint csak kövezzetek ;O) Kedves HULK15, azt szeretném elmondani, hogy ha ogli g-t meg majkát hozod fel az olyan, mintha én rock zene alatt Linkin parkra vagy No thanxre gondoltam volna ;P Egy a lényeg, ez a két műfaj nem hiszem, hogy arról szólna, hogy megöljük a másik műfaj képviselőit, szóval szeressük egymást. Mint írtam, én ugyanúgy meghallgatom a rock zenét, mononon hörgős szar alatt pedig ilyen hipocrisy-re meg Immortalra gondoltam. Van jó rock zene, az előző kommentben azt is leírtam, de számomra ez az érthetetlen, hogy ezt hogy lehet szeretni. Aki szereti ne haragudjon, inkább magyarázza el pacsi
  2. quick

    Rap vs. Rock

    Nagyon el vagytok tévedve a rap zenével kapcsolatban... Mi az, hogy csak a csajokról meg pénzről szólnak, meg hogy gengszterek. Nem hallottatok még szeretnivaló, igazi rapzenét. Sok rocker itt remeg hogy milyen jó, meg hogy nem igénytelenek, de könyörgöm hasonlítsunk már össze egy rockert meg egy rappert. Rocker - hosszú haj, (IGEN TUDOM, HOGY VANNAK KOPASZOK IS) fekete cucc, zsíros haj, sőt az esetek többségében mocskosul büdösek stb. (IGEN, TUDOM, HOGY VANNAK KIVÉTELEK . ) Rapper - bő nadrág, sapi, "cseppnyivel" több igényesség (IGEN, TUDOM, HOGY ITT IS VANNAK KIVÉTELEK . ) Olvastam itt olyat is, hogy jellemző a rapperekre, hogy nem tudnak írni meg fogalmazni. ÚRISTEN? Azért mert valaki rap zenét hallgat az magával hozza azt is, hogy egy suta f*sz? Szerintem sokkal több buta rocker van, akik elisszák az agyukat és habzószájú majmok lesznek. Meg mi az, hogy nem tudnak fogalmazni? Hallottál már igazi rapzenét, vagy itt a Dopeman meg 50 centre gondoltok? Gondolkodjatok már kicsit mielőtt mindenféle hülyeséget írtok. Nem lehet eldönteni, hogy melyik a jobb, ha rapet hallgatsz nyilván bárhogy remeghet egy rocker neked a rap lesz a favorit... Más kultúra, más emberek, más életérzés. Vannak rocker(!), discos, technos, és rapper barátaim is, és mindegyikkel ugyanúgy tudok kommunikálni függetlenül attól, hogy ő szívesebben megy el egy koncertre, mint hogy velünk jöjjön egy party-ba. Rock - töménytelen pia | Rap - töménytelen fű (IGEN ITT IS VAN KIVÉTEL . ) Most nyilván ezen is lehetne veszekedni, hogy melyik butít jobban, de ha kíváncsiak vagytok azt is szívesen leírom Szóval csak okosan, maradjon meg a béke. Minek ölni egymást ez miatt, sosem értettem. Ha ő azt szereti, hogy rázza a haját egy hörgő és monoton (számomra) szarra, az tegye azt, aki meg szeretné a kezét az égbe dobni, az tegye azt. Rap zenének is van alja, ilyen ogli g meg dopeman meg 50 cent, de a rocknál is megvan ugyanez. Mielőtt valaki azt mondaná, hogy nem hallottam még igazi rock zenét, DE igen hallottam, igazi rockzene : Ossian, Pokolgép, Iron maiden, 2 inches of blood, Akela de még tok mondani egy párat amit bizony szívesen hallgatok meg mert jó ritmusa, dallama, valamint szövege van. Pár rocker meghallgathatna egy pár magyar underground zenét, bizony ott is vannak jófélék. Kezdve a wacuum-tól egészen a criminal beats-ig. Az egyetlen probléma, ami miatt nem szeretem ezt az egészet, hogy a rock stílus magával hozza a fekete színt, és a depresszióra való hajlamot. Ebből alakult ki ez a szánalmas érfelvágda is (Ld. wikipédia EMO) valamint ebből alakult ki a számomra teljesen undorítónak tűnő punk stílus is. (de ha tévednék, hát kövezzetek, nem néztem utána, de nyilván köze van egyiknek a másikhoz gondolom ééén) Pacsi.
  3. quick

    Átlépték a fénysebességet?

    jobban tetted volna ha csendben maradsz szerintem ugyanis a fény sebessége 300.000 km/s és én a 400.000-et azért írtam, mert elvégre gyorsabb haladásról van szó, mint ahogy a fény halad
  4. quick

    Átlépték a fénysebességet?

    www.libri.hu én most rendeltem meg! 3500 ft kiszállítással. Annyit sztem megér az alapján amit írtok, illetve libri.hu-n írtak róla:)
  5. quick

    Átlépték a fénysebességet?

    De te autóval ne akarj már gyorsabban menni mint a fény... milyen hülyeség ez... 350 km/h-nál sem tudod vezetni, hát nemám még mondjuk 400.000km/s-nál.
  6. quick

    Átlépték a fénysebességet?

    Nem érkezne előbb oda, csak a képe érne oda később mint ő, tehát gyakorlatilag láthatatlan lenne, amíg a fénye xy helyre oda nem ér. Jó mi ?
×
×
  • Create New...