Jump to content
PirateClub.hu

kaszas

Felhasználó
  • Pontszám

    7
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

kaszas's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Nekem is volt ilyen gondom LG dvd íróval, nekem a firmware frissítés se segített!!=>Kuka=>soha többet LG!!!
  2. Szerintem a HDD hűtők csökkentik a vinyók élettartamát, mert a ventik is rezegnek működés közben(főleg ha egy idő után ki is csapágyasodik), ezért vettem én is inkább Aerocool házat(nem is volt drága kb 10000) ugyanis a vinyó elött van egy 12cm rendszerhűtő és ez úgy lehűti, hogy működés közben is hideg a HDD!Szóval én inkább egy jobbfajta házat ajánlanék mint a HDD coolert!
  3. Az alaplap támogatja a 667Mhz DDR2-es modulokat is!Na most ha veszek egy olyan ramot akkor az is alcsonyabb Mhz-en működne?
  4. A memtest nem talált semmi problémát! Még azt nem értem, hogy a 400Mhz-es ramok miért csak 320Mhz-en mennek.A bios-ba is 400van beállítva! Kicseréltem a ramokat 2x256MB 400Mhz Kingmax-ra, most elsőre bejött a win,de ezek is 320Mhz-en mennek! Egy pár napig hagyom ezeket a ramokat hátha télleg a noname ram volt a hibás!!
  5. Persze újra raktam a wint+kétszer frissítettem a Bios-t!
  6. A gépem: Alaplap:Abit IC7 Proci:3.2Ghz Prescott Memória:2x512 DDR400(noname) Videokari:HIS ATI X1950Pro(AGP) HDD:Seagate 250Gb Sata Táp:Chieftec 400W Ezzel a gépemmel semmi gond nem volt, minden jól működött csak gondoltam, hogy fejlesztem egy kicsit ígyhát vettem egy ASRock 4CoreDual-SATA2 alaplapot és bele egy Core2Duo E6600-as Procit.A memória,videókártya,hdd,táp ugyan az maradt mivel támogatja az alaplap! A gondom a következő: Amikor bekapcsolom a gépet nincs semmi gond idítóképernyő látszik, de amikor töltene be a Windows akkor a monitor készenlétbe kapcsol, ekkor nyomok egy reset-et és a windows rendesen betölt.Ez nem minden indításnál van, valamikor egyböl betölti a windows-t!Szerintetek mi lehet a probléma?Ja egyébként amikor megy a gépem semmi gond nincs vele játékok alatt sem fagy le csak az indítás nehézkes egy kicsit.
×
×
  • Create New...