Jump to content
PirateClub.hu

mucika01

Veterán
  • Pontszám

    35
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by mucika01

  1. :)

     

    Ha jó a szinkron szinészek hangja és efektek - igényes , nem gagyi a kidolgozás - valami tszcs adócsaló szikron kft - ben készült , akkor jobb szinkronizálva a film .Ezért jó ha 2 változatban van fent - eredetiben és fordítva , mert így kiderül melyik a jobb !

  2. <_<

    Én pár fricsót ott hagytam ..

    A szülőknek ( enyém - anyós ) 15 - 15 ezer -ért ajándék , lányomnak kb. 100 rugó - ( ritmusgitár erősítővel + sport eszközök ( mivel az egyesület szegény ) -egy két spéci ruha..a barátoknak pár apróság úgy 10 ropi körül .hát ennyi :(

  3. Ja ja , nem erre a hajóra mondták az amcsik akkor mikor a németek elsűjesztették ,hogy gyalázat ,mert embereket szállított és nem robbanó anyagot meg fegyvereket , és ez is hozzájárult a Jenkik hadbalépéséhez ??

    Milyen szemét dolog ártatlan túristahajókat megtorpedózni !! :rolleyes:

  4. A majáknak is én mondtam anno , hogy mikor semmisül meg a föld mielőtt ideutaztam a térben . Most nektek pontosítom 2050-ben fog eltünni ez a glóbusz a következő világháború miatt .Na szóval nem kell agyalni semmin , mert nem éri meg töprengeni , élni kell 1000el.Meg van írva a sorsunk , finomítani lehet rajta , de elkerülhetetlen a vég .Optimista vagyok még így is.

  5. Majd beindul za új népvándorlás azokról a területekr?l amik víz alá kerülnek . Eltapossák az országunkat az adómentesgazdag - kisebbségi bevándorlók , aztán megindul a harmadik világháború , mivel létkérdés lesz a nyersanyag és vízmentes term?föld , ami ugye majd az Orosz területeken fog maradni , mert távol esik a tengerekt?l - óceánoktól .Én ezt úgy 2050 - 2060 közé rakom .

×
×
  • Create New...