Jump to content
PirateClub.hu

mucika01

Veterán
  • Pontszám

    35
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

mucika01's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

9

Közösségi hírnév

  1. Én meg kaptam egy fenyegető privát üzenetet olyantól aki nem is fórumtag , legalábbis a kereső azt dobja ki , hogy nincs ilyen tag !Most akkor mi van ?
  2. mucika01

    Jön a HDTV utódja az UHD

    Szerintem is , mert 2021-re már a holografikus TV-kisérleti adása lesz , és 2050-ben már beszállhatsz egy szereplő helyére a filmben , sza nem kell uhd XXXXLLL TV tipus és ezek hatvány szériái !!
  3. mucika01

    Melyik bank ügyfele vagy?

    Én a K&H - nál vagyok , de anyós adott 400ropit , hogy rakjam be jó kamatra és azt máshova kéne , de nem tudom most melyik bank a legjobb erre a célra.
  4. Köszi Én is a filmeket .

  5. mucika01

    Feliratos vagy szinkronos?

    Ha jó a szinkron szinészek hangja és efektek - igényes , nem gagyi a kidolgozás - valami tszcs adócsaló szikron kft - ben készült , akkor jobb szinkronizálva a film .Ezért jó ha 2 változatban van fent - eredetiben és fordítva , mert így kiderül melyik a jobb !
  6. mucika01

    ki mennyit költ karácsonykor?

    Én pár fricsót ott hagytam .. A szülőknek ( enyém - anyós ) 15 - 15 ezer -ért ajándék , lányomnak kb. 100 rugó - ( ritmusgitár erősítővel + sport eszközök ( mivel az egyesület szegény ) -egy két spéci ruha..a barátoknak pár apróság úgy 10 ropi körül .hát ennyi
  7. Numero Uno -a klasszikusok - heavy metal !!
  8. mucika01

    Avi-ba felirat égetése

    Nem akarlak elkeseríteni , de nekem 6 darab virtualdub - van fent + 1 nandub , mert mindegyik mást tud , amit a többi nem .
  9. mucika01

    Időzített bomba a Temzében

    Ja ja , nem erre a hajóra mondták az amcsik akkor mikor a németek elsűjesztették ,hogy gyalázat ,mert embereket szállított és nem robbanó anyagot meg fegyvereket , és ez is hozzájárult a Jenkik hadbalépéséhez ?? Milyen szemét dolog ártatlan túristahajókat megtorpedózni !!
  10. mucika01

    Kisebb a Föld mint gondoltuk!!

    Ez abból adódott , hogy a majmok a globális felmelegedés miatt elolvadó északi és délisarkot rosszul mérték, ill. nem tudják mérni - hihihihi .
  11. mucika01

    Milyen lesz 2030 -ban?

    A majáknak is én mondtam anno , hogy mikor semmisül meg a föld mielőtt ideutaztam a térben . Most nektek pontosítom 2050-ben fog eltünni ez a glóbusz a következő világháború miatt .Na szóval nem kell agyalni semmin , mert nem éri meg töprengeni , élni kell 1000el.Meg van írva a sorsunk , finomítani lehet rajta , de elkerülhetetlen a vég .Optimista vagyok még így is.
  12. Majd beindul za új népvándorlás azokról a területekr?l amik víz alá kerülnek . Eltapossák az országunkat az adómentesgazdag - kisebbségi bevándorlók , aztán megindul a harmadik világháború , mivel létkérdés lesz a nyersanyag és vízmentes term?föld , ami ugye majd az Orosz területeken fog maradni , mert távol esik a tengerekt?l - óceánoktól .Én ezt úgy 2050 - 2060 közé rakom .
  13. mucika01

    Egy Rém Rendes Család

    Hát már minden jót elmondtatok róla , Én is csak ezt az 1 - sorozatot tudom végignézni , még a reklám alatt se kapcsolok el , nehogy egy percet is lemaradjak róla .
  14. Nem éppen , mert nekem új íróim vannak [ más tipusok ] , és pl. az újra írható lemezek közül ( RW ) mindegyik a + ost jobban kezeli . A - ost tovább pörgeti kostolgatja , mire rábolint , hogy OK. mehet az írás .
×
×
  • Create New...