Jump to content
PirateClub.hu

kamasz

Veterán
 • Posts

  25
 • Joined

 • Last visited

kamasz's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

0

Reputation

 1. Kék izé az ütött (bocsi az offért)
 2. Köszönöm szépen! Most ez jól jött mert defragolni akartam egy 20 gigás fat rendszert de tovább tartott volna mint egy 120-as ntfs.. :S
 3. Sziasztok! Az lenne a kérdésem, h virtuális gép alól lehet instalálni? Próbáltam VirtualBox-al de nem sikerült, lehet én vagyok a béna linux ment... Csak mert akkor nem kéne szenvedni, tudnám nézni a segítséget win alól miközben virtuálison megy fel az OSX. Ha meg sikerült utánna kiírnám. Lehetséges?
 4. Köszönöm szépen meglesem!!
 5. Sziasztok! A kérdés az lenne, hogy lehet-e ékezetes karaktereket kezelni batchben? Vaalamint az megoldható, hogy a háttérben fusson az alkalmazás (nem a tálcán!)?
 6. Atmex. Igazad van eredeti vasakhoz képest negyed anyiba sem kerülnek még a jobbak se (vsti) de azért egy komolyabb szoftveres analóg elérheti akár a 100-200k is.. az egy dolog h ennek a fizikai változata akár 500E - 1 millió Ft is lehet.. :S Szóval azért nem egy olcsó dolog. És akkor még magukról a seq progikról nem is beszéltünk ami az egésznek az alapja. Logic, Ableton, Reason stb. Bár ezek a tudásukhoz képest nem vészesek. És azért egy album után már illik ilyet eredetiben venni, még ha a vst-k warezosok is. Én elég régóta Ableton párti vagyok. Sokat tud és relative olcsó is ahhoz képest, h live acten kívül szinte tökéletes producer program is.. De ezmár off Ezt csak felszín közeli tájékoztatás ként írtam, mert azért nem mindenki van ilyenekkel tisztában. Amin sziszegtem egyet az maga a topiknak a címe... De szubjektív
 7. kamasz

  szomorú zenék

  Az én listám JULIETTE AND THE LICKS - LONG ROAD OUT OF HERE ( Nagyon óvatosan.. nálam ez a Nr.1) Alesana - Apology Eyes set to kill - This love you breathe Eyes Set To Kill - Beauty Through Broken Glass Mariah Carey - My all Bon Jovi - (You Want To) Make A Memory Anonim mc - Napsütés
 8. Ha voltmár hasonló hozzászólás előre is elnézést. Itt gyökereiben van a baj, magával a téma címével is ha csak nem szántszándékos. Ez alatt azt értem, h a Rock inkább gyűjtőnévnek mondható ami alatt gitárt, dobot, énekest stb értünk. Sok stílust magában foglal.. Viszont disco alatt nem mondhatjuk el ugyanezt.. Eleve olyan stílus hogy disco nincs. Volt.. 70' - 80' ban. A téma nyitó gondolom az elektronikus zenére gondolt disco alatt, de ebből is látszik, hogy iinkább a rock zenét helyezi előtérbe. Ez nem baj de elég bántó, h sok ember ilyen tájékozatlan a zenei stílusokkal kapcsolatban. Ezt ahhoz tudnám hasonlítani mintha Étel Vs Fanta lenne a topic címe... Ugyanis az étel sokmindent magában foglal de a Fanta egy üditő. Étel Vs Ital lenne a helyes. Ugyanúgy mint Rock Vs Elektronikus zene. Nálam amúgy a minimal techno a befutó de hallgatok még hébe-hóba progressive/alternative rock -ot is. A másik amit nagyon utálok az az amikor fikázzák a tájékozatlan hagyne mondjam kik az elektronikus zenét mert hogy olyat ők is tudnak csinálni... Hasonló állásponton lévő úriembereknek megjegyezném, h itt több hetes (ebbe nemszámoltam bele maga a zene megírását fejben stb) stúdió munkákról van szó nagyon drága szintetizátorokkal/VST(i) hangszerekkel. És ha nemtudod mi az az analóg, fm, wave, noise hanghullám akkor nehezen hiszem, h valaha bárki eltudna készíteni egy full számot... A masteringről nem is beszélve... Persze gondolom azt is kevesen tudják, hogy a rock zenék ugyan azzal a studió technikával készülnek mint az elektronikus 'társaik'... Egyesével veszik fel a hangszerek hangját, éneksávot stb. És szoftveresen rakják össze a mastering miatt. Persze az is megtörténhet, hogy az arcukon és vokálhangjukon kívül semmit nemadnak bele a zenébe a bandák... Ugyanis szinte ugyanolyan hangokat lehet kitekerni vasakból vst szintetizátorok segítségével mint ha feljátszanák.. (azért ez elég ritka)
 9. Ilyet sose mondj egy lánynak, h na mondj valamit.. Ha már itt tartotok akkor levan lőve az egész.. MIndenképp őrültnek kell lenni egy lánynál. És az a titka, h oan dolgokat viszel a mondatokba aminek semmi köze nincs a témához Pl.. "Akartam neked hozni valami ajándékot, csak annyira siettem, h inkább időben szerettem volna ideérni , bár amikor megálltam a az útnál pisilni vt ott 2 kecske gondoltam bedobom neked a csomagtartóba, de nemtudtam alergiásvagye a parlagfűre. " Ilyenekre gondolok. 3-4 iesmit bevágsz és utánna nagyon felenged a csaj, mert úgyérzi őis beszélhet veled bármiről.
 10. kamasz

  C videók

  aztamindenit :o Iet se láttam még magyarul Nagyonszépen köszi a linket!!
 11. Nem hülyeség a téma, mert globálisan világít rá az emberek felfogására... Az a probléma ezzel a felfogással, ("most jöttem a konyhábol oszt halottam vlami diszkóót a rádióban, tuti pt junior vagy Náksi volt... "), hogy nem tudja megkülönböztetni a stílusokat... Ha egy picit is szélesebb látokörű lenne az ember eleve nem nyitna ilyen topic-ot, hogy disco vagy rock mert a 2 dolognak köze nincs egymáshoz... A rock az egy stílus, műfaj, de a disco nem... A disco az elektronikus zene egyik alága... A másik az, hogy olyan nincs, hogy disco... Disco zene volt kb a 70-es, 80-as években! Ma nincs! Amit ma hallgatnak a diszkósok azok mind club, house zenék! A témának vlahogy így lenne értelme: Rock vs Elektronikus zene... Kb az is lehetne ilyen felfogással a topic neve, hogy "Mit szeretsz jobban? Enni, vagy kólát inni? Sok köze nincs egymáshoz max úgy: Enni vagy Inni. Én egyiket sem hallgatom a kettő köszül (Disco, rock) "disco"-t meg főleg nem... Rockbol 1-2 számot ami nagyon tetszik, viszont magával a stílussal semmi bajom! Nagyon tudom értékelni azokat a művészeket akik 10-20 éve csinálják ezt, és látszik/hallatszik is! Viszont a disco zenét egyenesen utálom! Semmi másról nemszól minthogy van egy 4/4 es dob loop + minden dob után egy bass... ennyi +vlami elqrtr szinti... hallgassatok meg egy igényes house zenét és érezni fogjátok a, hogy miröl beszéltem... Azt amikor van egy gyünyürű bassline és a zongora mellé egy lightos szinti alap, esetleg még szaxi is közrejátszik!... Na az elektronikus zene! Remélem lehetett vlamennyire érteni, és bocsi a helyesírási hibákért siettem! Üdv Ajánlom figyelmetekbe: Silicone Soul Feat. Louise Claire Marshall - Right on! (Radio edit) Robbie Rivera - Sax Heaven Shapeshifters - Incredible stb... Ezt pedig csak azért, hogy lássátok, felesleges vitázni, mert ma már szépen folynak össze a dolgok... Benny Benassi - Whos your dady
 12. Ugyérzem nem a legjobb póz
 13. Axis nál a pont Nem progi függő... A lényeg, hogy ha állítod a BPM-et akkor minnél kisebb mértékben torzítson! Vlamint minnél több sample-t lehessen berakni. Sztem ez egy jó progi lényege. De persze ott vannak az Effektek+Jó ha nem 2 cue pontot tudsz rajta meghatározni stb.. Én a Virtual DJ 3 mat ajánlanám nagyon ügyes kis progi! Még a film formátumokat is támogatja (ver. 3 )
 14. Designer Photoshopban alap hogy profi. Utánna legalább egy dreamweaver de jobb ismerni magát a html nyelvet. Flash az kiegészítő hozzá de ha csak az alapjait tudod az sem gáz, ez is megrendelés kérdése. Persze minnél többet akarsz keresni a kész designel annál több nyelvet/progit kell ismerned. Én most csak design kodok. Bár ismerem a felsorolt dolgokat csak photoshopal dolgozom most 10-20 között kapok egy melóért.. Ez így kevés. Csak ezen kívül sok dolgom van és nem érek rá jobban belemélyedni.
×
×
 • Create New...