Jump to content
PirateClub.hu

rubikon

Veterán
  • Pontszám

    22
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi

rubikon's Achievements

Pelenkás Bajkeverő

Pelenkás Bajkeverő (3/24)

0

Közösségi hírnév

  1. rubikon

    Flashmob

    A feladat adott: Hogy hoznál össze 200 embert egy adott területre (legyen mondjuk egy egyetemi főépület aulája) 2 nap alatt. Legyen rá, mondjuk 50.000 Ft-od. Lássuk ki a legkreatívabb ?!
  2. Cím: http://mnmllnd.wordpress.com/ Jó töltögetést.
  3. rubikon

    Dragon Ball 2008

    Na egyre jobban érdekel. nagyon szerettem az animet. sztem!! szereplök: a gokut alakito gyerek szar! a fögonosz szintén. producer: neki köze volt a shaloin soccerhez meg a pofonk földjéhez ami egy bohockodás. rendezö: hááát nemtom végsöállomás 1 és 3 (sztem ez is szar). a jet lees egyetlen(ez 1 picit tetszett). ö talán pozitiv irányba huzhatja... na nem tudom de várom az tuti ::SSDDDSDSSDSDSSSD
  4. rubikon

    Filmes játék

    Na mivan az enyémet senki se vágja????? itt van belölle még 1 kép:
  5. rubikon

    Filmes játék

    Ne légy barom 1 : Mikor iszod a dzsuzzod a gettoban. Itt az enyém.
  6. rubikon

    Filmes játék

    The Company/A Cég - A CIA regénye????
  7. rubikon

    Filmes játék

    Egy dj-röl szol aki megsüketül. magábazuhan. ujra összeszedi magát: megtanulja "látni" a hangokat. süketen huz még egy utlos szettet a Pachabán majd felszivodik a szintén süket berátnöjével és süketeknek tanitja magániskolában hoyg kell "látni" a zenét.
  8. rubikon

    Filmes játék

    Ez nem volt nehéz : Kalandférgek itt az enyém:
  9. Mivel ez ugye nagyon történhet meg de tegyük fel ha iylen helyzetbe kerülnék elsönek meglepödnék aztán kergetném a jo nöket h megb****ak.
  10. rubikon

    Beszólások topic

    Edd ki a vetíst! Akkora paraszt vagy hogy a 8. születésnapodon azt kaptad ajándékba h kivittek a betonos útra! Ha anyád tudta volna h igy fogsz kinézni inkább lenyelt volna! Szarjál aprófát!
  11. A Pinacle program segitségével lehet ilyet csinálni bár ott ha jol tudom megkellcsinálni a "filmet" vagyis a képek egymás után pakolod és aláraksz vmi zenét!
  12. rubikon

    Anime

    Huu én is nagy anime fun vok Ewok komámmal együtt(nem értem miért nem szolt h kell neki vmi mert nekem megvan az az ftp sztem még oda is adtam neki:D) Listám: Samurai champool Arc de lad Gundress Wolf's rain Witch hunter robin Basilisk Berserk Elfenlied Gantz Vampire hunter D Wicked city Naruto (az eddig kiadott de még folyamatban van) Én is megtudom szerezni mindet ami kivan adva erröl az emlitett ftpröl sztem ezek a legjobbak persze vannak még örök bestek mint a Dragon Ball vagy az Inu de ezek már kicsit régiek de most a Naruto ott van nagyon sztem és érdekes technikával van megcsinálva pl a Samurai Champloo kicsit nu skoolos de nagyon jo!!
×
×
  • Create New...