Jump to content
PirateClub.hu

SamY

Veterán
  • Pontszám

    9
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About SamY

  • Születésnap 05/24/1985

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Budapest

SamY's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. ismerősnek tűnsz:) Nem ismerlek Én véletlen?

  2. SamY

    Ötletek A Fórumhoz

    tom, úgy tudom van már egy Gumiszoba nevű topic erre a célra:)
  3. SamY

    Ötletek A Fórumhoz

    Sziasztok, valamikor régebben már felhoztam a dolgot - vagy valaki más -, de akkor még nem volt ennyire elterjedt a dolog. Több felhasználóval is beszélgettem már akik azon a véleményen voltak, hogy mint ahogyan a sorozatok is kapott egy külön alfórumot, a HD filmek (720p/1080p) is megérdemelnének egyet. Azért hozom fel újra, mert egyre elterjedtebb ez a szabvány, és ha belegondoltok általában az emberek vagy ezt vagy azt keresik (divx vagy mkv). Én konkrétan az utóbbiakra utazom, és tudom, hogy van kereső, talán mégis csak átláthatóbb lenne. Vélemény? u.i.: akár szét is válogatom azt a pár száz HD -s filmet ha akarjátok:)
  4. SamY

    Ötletek A Fórumhoz

    A fájl név - bár data -s tapasztalatom nincs - rapidon nem sokat vet a lattba... 1 éve vannak fent olyan feltöltéseim ahol ki van írva a full release neve... a fontos, hogy winrar -ban adj jelszót csomagoláskor, és pipáld be, hogy titkosítsa a fájlneveket. A másik amiért törölhetik a fájljaidat, ha kikerül egy nyitott fórumra, blogra, akárhova és arra rátalálnak olyan emberek akik ezt jelentik a szolgáltató felé, aki ez után már köteles törölni. Ez utóbbira lehet némileg megoldás az aláírásomban szereplő DLC fájlok használata:)
  5. SamY

    Ötletek A Fórumhoz

    Most néztem át - mondjuk csak kutyafuttában - a felépítését, logikáját, kicsit hülye módon van template -ezve, de amúgy átlátható... Viszont mi lenne ha... a magában a post -ban a linkek mellé dobnánk egy-egy kis piros/zöld pöttyöt attól függően halott -e a letöltés link? Így pl a modoknak is könnyebb dolguk lenne... Ha a tárhely szolgáltató lehal, akkor gondolom az oldal sem elérhető, a script meg úgy működne alapjában véve, hogy szolgáltatónként egy bizonyos üzenetet figyel (pl rapidshare -en "The file could not be found. Please check the download link. ") Ez persze magával hozná azt is persze, hogy ha változtatják az üzenetet akkor frissíteni kell a scriptet is. Ezt a verziót akár egy 50 soros php -val is meg lehetne oldani, plusz kb 20 sor JS... tudom, terhelés lekérdezgetni minden megjelenítésnél a linkek állapotát, de rá lehet dobni mondjuk 1 órás cache -t:) Nade nem firtatom tovább a dolgot, csak 1 5let volt:)
  6. SamY

    Ötletek A Fórumhoz

    Ha lenne sok időm, vagy legalább egy nagyon kicsi, akkor megajándékoznám a fórumot egy linkchecker modullal... bár még nem néztem az IPB kódját, de nem hiszem, hogy túlságosan megerőltető lenne:)
×
×
  • Create New...