Jump to content
PirateClub.hu

gaba19

Veterán
  • Pontszám

    9
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by gaba19

  1. Az a csapat a Bosszú Angyalai lesz, amelynek alapító tagja volt a Vasember, Hulk, Darázs, Thor, és a Hangya. Ez a beszólás előlegezi meg a Bosszú Angyalai filmet.

  2. Hagyományörző célzattal idén is :

    kocsmatúra - ihb* parti - abszint, meg valami jó magyar pálinka, mondjuk törköly, szatmári szilva, mézes barack, esetleg házi. A lényeg, hogy olyan legyen, hogy összecsapjam tőle a sarkamat! Hinnye!

     

    Ha máskor nem is, de szilveszterkor mindig valami ereszdelahajamat partit csapunk :)

     

    (*ihb - a laikusok kedvéért iszunk-hányunk-belefekszünk)

  3. Az absinthe jó. Bár az igaziban van fehér üröm is, amely a hallucinogén tulajdonságát adja. Ilyet manapság persze már nem gyártanak (erősen káros az egészségre), a mostani -boltban kapható- absinthe-okban csak mutatóban van üröm, hatóanyaga olyan elenyésző, hogy 20 litertől sem lenne semmi baja az embernek. Kivéve persze az alkoholmérgezést :)

     

    absinthe-wallpaper-2.jpg

  4. Tényleg jó az Amcsi Motorok, de van némi valóságshow felhangja, és kevesebbet foglalkoznak a motorokkal. Ellenben -ha tudjátok- nézzétek meg a The Great Bike Build-Off sorozatot. Ebben minden részben két híres chopper-építőnek (Indian Larry, Paul Yaffe, Mondo ...) kell néhány nap alatt összedobni egy-egy motort, aztán a végén egy motorostalálkozón a közönség dönti el, hogy melyik lett a jobb.

    Nem csinálnak olyan csilli-villi gépeket, igazi országúti motorokat építenek.

     

    Indian Larry az egyik motor vázát láncszemekből hegesztette össze. Azaz igazi meló... Kár, hogy már meghalt a fickó, ő csinálta a legjobb gépeket.

×
×
  • Create New...