Jump to content
PirateClub.hu

gaba19

Veterán
  • Pontszám

    9
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

gaba19's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. gaba19

    Vasember 2

    Az a csapat a Bosszú Angyalai lesz, amelynek alapító tagja volt a Vasember, Hulk, Darázs, Thor, és a Hangya. Ez a beszólás előlegezi meg a Bosszú Angyalai filmet.
  2. gaba19

    Ki hol szilveszterezik?

    Hagyományörző célzattal idén is : kocsmatúra - ihb* parti - abszint, meg valami jó magyar pálinka, mondjuk törköly, szatmári szilva, mézes barack, esetleg házi. A lényeg, hogy olyan legyen, hogy összecsapjam tőle a sarkamat! Hinnye! Ha máskor nem is, de szilveszterkor mindig valami ereszdelahajamat partit csapunk (*ihb - a laikusok kedvéért iszunk-hányunk-belefekszünk)
  3. gaba19

    Ki Milyen Mesebeli Hős Lenne?

    TURUL - éljenek a magyar népmesék! Vagy Fehérlófia . Ő az űbertáp! Songokut is lenyomná
  4. ja, csak bamba voltam, és az első sorról lemaradtam ... ...
  5. Az absinthe jó. Bár az igaziban van fehér üröm is, amely a hallucinogén tulajdonságát adja. Ilyet manapság persze már nem gyártanak (erősen káros az egészségre), a mostani -boltban kapható- absinthe-okban csak mutatóban van üröm, hatóanyaga olyan elenyésző, hogy 20 litertől sem lenne semmi baja az embernek. Kivéve persze az alkoholmérgezést
  6. gaba19

    Kinek milyen Tattoo ja van?

    MetalGun, olyan opciót is rakhattál volna, hogy ki az aki csinálja? Tényleg, nem tud valaki eladó használt, tetkógépet ólcsón?
  7. gaba19

    Amcsi motorok

    Tényleg jó az Amcsi Motorok, de van némi valóságshow felhangja, és kevesebbet foglalkoznak a motorokkal. Ellenben -ha tudjátok- nézzétek meg a The Great Bike Build-Off sorozatot. Ebben minden részben két híres chopper-építőnek (Indian Larry, Paul Yaffe, Mondo ...) kell néhány nap alatt összedobni egy-egy motort, aztán a végén egy motorostalálkozón a közönség dönti el, hogy melyik lett a jobb. Nem csinálnak olyan csilli-villi gépeket, igazi országúti motorokat építenek. Indian Larry az egyik motor vázát láncszemekből hegesztette össze. Azaz igazi meló... Kár, hogy már meghalt a fickó, ő csinálta a legjobb gépeket.
  8. gaba19

    Tokio Hotel

    ja tök yó csaj azaz énekes csávó... broáááf...
×
×
  • Create New...