Jump to content
PirateClub.hu

anzo

Veterán
  • Pontszám

    65
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Contact Methods

  • MSN
    anzo97@freemail.hu
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

anzo's Achievements

Feltörekvő

Feltörekvő (5/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Szia! Hát játékra ezzel a videókártyával igencsak korlátozottan lesz alkalmas a gépezet és ha körülnézel ebbe az árba bele lehet paszírozni egy jobb VGA-t is.
  2. Két lehetőségetek van: 1. Beraktok egy routert ebbe menne bele a neted és a routerre kötnétek a két gépet esetleg még WiFivel is csatlakozhettok igy nem kell kábelezni. (ez az egyszerübb) 2. Abba a gépbe amelyikbe bejön a net raktok még egy hálókártyát és ezzel az új kártyával kötitek össze a másik gépet ennek a bekonfigurálása adott esetben bonyolultabb lehet de ez az olcsóbb. A géppel nem lesz gond mivel itt csak a netet kell szét osztani ennek meg igazából nincs nagy erőforrás igénye, ha routerrel oldanátok meg akkor meg semmi köze a gép teljesítményéhez.
  3. Hát én nem tudom, hogy van e értelme lapot és procit valamint VGA-t cserélned mert szerintem nem lesz olyan látványos gyorsulásod mint amennyit most ráköltesz én a helyedben várnék egy kicsit amig normalizálódnak az árak és inkább beruháznék egy Core i7-es platformra. "mert a mostanival (proci és VGA) pl 800x600 és alacsony beállításokon is eléggé beszaggat az NFS Undercover, és GTA 4et még fel se merem tenni." Ezt meg nem értem mert ezzel akonfiggal simán mennie kellene full grafikán az NFS-nek ott valami más probléma lehet. A procira visszatérve már egy párszor ki lett tárgyalva itt is, hogy nem igazán éri meg a quad procikat megvenni mert játékokban úgy sem tudod kihasználni a 4 magot. A VGA -ból én mindenképpen az ATI 4850-et javasolnám mert ár- érték aránya sokkal jobb mint az NV-nek. De kinek melyik jön be jobban.
  4. anzo

    Kedvenc Bittorent Kliensed ?

    Szerintem az utorrent a legjobb már több klienst is lipróbáltam de mindig visszatértem hozzá és már nem is kisérletezgetek. Amúgy én sem értem miért nincs a listában.
  5. anzo

    GeForce 9600GT!

    Ha minden igaz akkor ma összerakok egy gépet 9600GT -vel már nagyon kíváncsi vagyok rá. A teszteket már én is egy kis fenntartással fogadom, de ha itt lesz és kitudom próbálni az lesz az igazi.
  6. Viktor007 az XP nem is kezeli le a 4 Gb ramot tehát semmi értelme nem volt amit írtál, a gépedröl meg annyit, hogy elfogadnám én is de amennyiböl össze lehet rakni most egy ilyen gépet annyit nem áldoznék rá.
  7. Szerintem is kahajtaná a procid, de miért nem nézel egy 1950 -et?
  8. anzo

    Újra akarom rakni a rendszert

    Milyen az alaplapod? Mert ha belépsz a bios -ba ott bizto hogy belehet állítani a boot sorrendet.
  9. anzo

    Szex-Index!

    Én már nem vagyok tinédzser de igényem lenne heti 2-3 szor de természetesen a valóság az sok mindentől függ elsősorban a páromtól a munkámtól a gyerekektöl stb....
  10. Mindkét gépnek ugyanabba a csoportba kell lennie MSHOME és adjál meg felhasználói fiókot mindkét gépen jelszóval nálam is ez volt a gond a két XP-s gép gond nélkül látta egymást de viszont a Vistás gépet már nem látták amig be nem állitottam a felhasználói fiókokat.
  11. Tudom,hogy nagyon sokan próbáljátok foltozgatni a régi rendszereket de sajnos az AGP és DDR ramos lapokra már egy fillért sem szabad költeni mert ha most még valami csoda folytán találsz bele egy jó kis procit a következő gyenge pont a VGA lesz utána meg a memória ugyhogy én is azt javaslom próbáld meg elpasszolni valakinek aki nem ért annyira a gépekhez és rakjál hozzá még egy kis pénz magot és egy olyan gépet rakjál össze amit most tudsz fejleszteni igaz azis, hogy ezis csak eyg ideig óráig lesz jó de a számítástechnika már csak ilyen.
  12. A fiamnak szinte egy ugyanilyen gépet raktam össze karácsonyra és még egy winyó is van benne. :-)
  13. Én BT vel csatlakozom a géphez inkább ezt ajánlanám mert ezt minden Bluetotthos telónál tudod használni szoftvert pedig az LG PC Suite progit használom mindent lehet vele mozgatni a telón kivéve az SMS -t azt nem tudom miért nem csak az e-mailokat hozza.
  14. De ha nem akarod szétszedni a gépet akkor a BIOS -ban van egy olyan menü pont, hogy default vagy optimális esetleg safe ezekkel is próbálkozhatsz már persze ha elindul annyira, hogy betudjál lépni.
  15. anzo

    UPC vs Digi tv

    Javitsatok ha nem jól tudom de netet csak a kábeles DigiTv-hez lehet rendelni.
×
×
  • Create New...