Jump to content
PirateClub.hu

ogre

Támogató
  • Pontszám

    28
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

ogre's Achievements

Zsebibaba

Zsebibaba (4/24)

0

Közösségi hírnév

  1. ogre

    Mindent amit Chuck Norrisról tudni kell!

    helló! nagyon jók! A gugliba írd be 'find Chuck Norris' majd jó napom van gomb.
  2. ogre

    Budapest régen!

    Sziasztok! Tényleg szép volt ! Nemcsak volt,hanem szép is! (bár nem mindig hangulatos) Csak nem lehajtott fővel kell járni! Menjetek végig (gyalog) az Erzsébet hídtól,mondjuk a keletiiig. Kicsit adtok ugyan a tüdőtöknek,de megéri. Nézzétek meg a házakat,milyen szép míves kialakításúak(felfele kell nézni). Vannak ilyen lebontott,és újraépített házak , amik egész más stilusúak. Egyszerűen idegenül hatnak abban a körnezetben. Nem kell történésznek lenni ahhoz,hogy lásd,melyik ház mikor épült,és el tudd dönteni,hogy mi az ami abba a környezetbe való,és mi az amit úgy ahogy van lekéne bontani!
  3. Hali! Töccsed fel wap-ra oszt onnan letudod tölteni. Elvileg azok a játékok futnak rajta,amik sonyricson k500-on. Ja,innént feltöltheted,oszt a mobiloddal le: http://www.uplud.hu/index.php?p=wap
  4. ogre

    Morbid Viccek

    Ezek tényleg nagyon jók! Itt egy morbid: -Mit könnyebb kipakolni? Egy vagon búzát,vagy egy vagon csecsemőt? -A csecsemőt,mert azt lehet rakni vasvillával is!
  5. ogre

    Mi lenne a férfiakkal, nők nélkül?

    Eccer bográcsolás közben eregettük a hímsoviniszta dumákat,mikor egyik nőnemű egyed ugyanezt kérdezte,vagyis,nem is tudom mi lenne veletek nők nélkül.Gyorsan jött is a válasz,hogy megtanítanánk főzni egy másik állatot.Mondjuk kicsit dúrva,de poénnak jó volt! Amúgy nagyon nehéz lenne nők nélkül. Ki hízelegne nekünk? Ki kedveskedne? Elég vad lenne a világ!
×
×
  • Create New...