Jump to content
PirateClub.hu

k37

Veterán
  • Pontszám

    71
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: k37

  1. 1. Három óriásplakát Ebbing határában 2 .Denzel Washington (Roman J. Israel, Esq.) 3. Sally Hawkins (A víz érintése)
  2. k37

    Bajnokok Ligája Tippverseny

    FC Twente - FC Internazionale Milano 1-1 SV Werder Bremen - Tottenham Hotspur FC 3-2 Olympique Lyonnais - FC Schalke 04 2-0 SL Benfica - Hapoel Tel-Aviv FC 3-0 Manchester United FC - Rangers FC 3-0 Bursaspor - Valencia CF 1-2 FC Barcelona - Panathinaikos FC 3-0 FC Kobenhavn - FC Rubin Kazan 1-1 FC Bayern München - AS Roma 2-1 CFR 1907 Cluj - FC Basel 1893 0-1 Olympique de Marseille - FC Spartak Moskva 0-0 MŠK Žilina - Chelsea FC 0-2 Real Madrid CF - AFC Ajax 3-1 AC Milan - AJ Auxerre 3-0 Arsenal FC - SC Braga 3-1 FC Shakhtar Donetsk - FK Partizan 2-1
  3. k37

    Bajnokok Ligája

    Nagyon jó volt a Loki-meccs! Legközelebb már a pontszerzés jön! A szám a góloknál: Mad - The concert.
  4. k37

    Bajnokok Ligája

    Köszi furo80!!!!!! Ezen végre megy!!!
  5. Alapvetően a jobb minőségű magyar szinkronost töltöm le, de ha van, ami nagyon érdekel, akkor a rosszabb minőségűt is letöltöm, akár feliratosan is.
  6. k37

    CSI - A helyszínelők

    Kábítószer birtoklásért börtönbe zárták Gary Dourdan-t, a Helyszínelők tévésorozat egyik főszereplőjét. A belőtt színészre a rendőrök találtak rá saját autójában, amellyel tilosban parkolt. A negyvenegy éves sztár éppen a kocsijában aludt, amikor egy rendőrjárőrnek szemet szúrt, hogy az utca rossz oldalán parkol. Igazoltatás közben a zsarunak feltűnt, hogy Gary alkohol vagy valamilyen kábítószer hatása alatt áll. A kocsi átvizsgálása után drogok egész arzenálja került elő: kokain, heroin, extasy valamint többféle vényköteles gyógyszer, ezért Dourdant azonnal őrizetbe vették. A színészt még aznap szabadon engedték ötezer dollár óvadék ellenében. A bírósági tárgyalás időpontját még nem tűzték ki. A phiadelphiai színész Warrick Brown törvényszéki nyomozót alakítja a Helyszínelőkben. A sorozat nemcsak hazánkban, hanem a tengerentúlon is nagyon népszerű, ahol a múlt heti epizód 17 millió embert ültetett le a képernyők elé. Dourdan egyébként a jövő hónapban a botránytól függetlenül távozik a sorozatból.
  7. Tudja valaki, hogy lehet erre a telefonra .jar játékokat/alkalmazásakat felrakni, hogy rendesen működjenek? Ha simán adatkábellel átmásolom rá a fájlokat akkor nem indulnak el. Előre is köszönöm a segítséget!
  8. k37

    Gyilkos elmék

    Szerintem is a jobb sorozatok közé tarozik, remélem az új fickóval nem lesz rosszabb. Bár az utolsó részben kicsit furcsa volt az utcai prosti vakítóan hófehér, szabályozott fogsorával... Mindenesetre várom a folytatást!
×
×
  • Create New...