Jump to content
PirateClub.hu

NyMRooD

Veterán
  • Pontszám

    13
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi

Legutóbb itt jártak

310 profil megtekintés
  • k37

NyMRooD's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Nekem egy GLOBO 7010CX beltérim van 2.4.57-es emuval AU-s volt. Haveromnak nemtudom pontosan milye van de van AXN Sci-fi-je és Crime-ja is + Comedy Central. Ő is kódolgat nem kártya megosztása van. Ezek a csatornák mennek nektek is és csak nekem nem megy vagy valamit be kell állitani külön, hogy menjen? Az a baj, hogy valaki felszerelte nekik pénzért igy max nekem is úgy lehet meg de nem akkarok fizetni érte. Más ahhoz, hogy a DoQ meg HBO Comedy + Fishing & hunting + NatGeo Wild menjen valamit valahol át kell írni. A valahol az a thor 2/3 csak nem tudom hol van a haverom amultkor kereste de azt mondta ebbol az emubol hiányzik. Tehát a kérdésem leegyszerüsitve, hogy tudom megoldani az AXN Scifi és ComedyCentral müködését és hogy lehet müködésre birni a NatGeo Wild, HBO Comedy-t ezzen az emun. A válaszokat előre is köszönöm.
  2. NyMRooD

    Bleach

    A mangát hol szerzitek be? PÜ-ben valaki meg írná? köszi.
  3. NyMRooD

    Java

    Remélem nem késő: 1. Dobd ki a 24 óra könyvet és vedmeg Végh Csaba: Instant Java c. könyvét, esetleg szerezd be Nyékiné java könyvét. 2. a parancs amit meg kell adnod a futatáshoz: "java csomag.osztály" és abban a mapában kell lened, ahol a futtatni kívánt osztály van.
  4. 50% de volt már 75% 1-2 figyelmetlenséget elkövetem mert nem emlékeztem h szabály ellenes! De kaptam már párnapi kitiltást de végül megmenekültem a bann-tól és azóta jó fiú vagyok
×
×
  • Create New...