Jump to content
PirateClub.hu

Mixer84

Veterán
  • Pontszám

    9
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

About Mixer84

  • Születésnap 01/01/1984

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Pécs

Mixer84's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. ez nagyon jó!!! épp szükségem volt egy ilyenre amihez nem kell kábel és lőőn világosság a telefonban teljesen független!!! köszönöm szépen hogy megosztottad!!!
  2. Mixer84

    Beszélgessünk Istennel

    Hát én csak annyit mondok hogy Tök Jó!!
  3. Mixer84

    Koktélok

    Ha már ide tévedtem gondoltam irok párat én is hátha valakit érdekel!!! na meg nem akarok szégyent valllani a szakmámra nézve sem Szigorúan csak az alapkoktélpkat Speed 2 cl Vodka 2 cl tequila 2 cl fehér rum 1 cl eperszirup 18 cl eperlé 5 cl Energia ital (Bomba v Red Bull) 2 gerezd lime Energia ital kivételével Shakerben felrázzuk pohárba szűrjük majd felöntjük azzal amit kihagytunk a rázás során Mai Tai 3cl fehér rum 3cl barna rum 2cl baracklikőr 8cl ananászlé 8cl narancslé 1cl mandulaszirup 2 gerezd lime 1 cl overproof ( 73% vagy 80% rum pl spitz) Shakerben rázzuk Overproof kivételével, majd kitöltés után a tetejére óvatosan ráöntjük!! igy fent marad a tetején!! na persze a limokat belefacsarjuk az ital készitésekor a pohárba vagy épp a Shakerbe White Russian 3cl vodka 2cl kávélikőr 2cl tejszín old fashioned pohárba egymásra töltjük az alapanyagokat ezt ha ügyesen csinálja az ember rétegzve is lehet bár mellékes hogy ha kiadjuk a vendégnek, mondanunk kell neki, hogy ezt kevergetni kell mivel tejszint tartalmaz! na mindegy (de ez a kedvenceim közé tartozik) Zombie 3fehér rum 3barna rum 2cherry 8ananászlé 8narancslé 1grenadin 2 gerezd lime 1 cl overproof ( 73% vagy 80% rum pl spitz) hasonló képp mint a Mai tai-t ime: Shakerben rázzuk Overproof kivételével, majd kitöltés után a tetejére óvatosan ráöntjük!! igy fent marad a tetején!! na persze a limokat belefacsarjuk az ital készitésekor a pohárba vagy épp a Shakerbe Flaming Lamborgini 2 cl galliano 2 cl metaxa 2 cl sambucca 2 cl vodka 2 cl overproof ( 73% vagy 80% rum pl spitz) 2 cl grenadin fahéj Ez egy figyelmet igénylő ital egyike a gazdaságos koktéloknak! hogy miért ezt majd ha kérdezitek elmondom de majdnem hogy látni is! elkészitési módja: Y pohár ( az a tipikus koktél pohár) grenadin szirupot a pohár aljárra csepegtetjük erre óvatosan ráöntjük a vodkát majd (bár)kanál segitségével vagy a pohár enyhe megdöntésével rétegzzük az italok a következő sorrendben fontos a sorrend különben nem maradnak meg egymáson a piák grenadin-> vodka (itt tartunk most -> galliano -> metaxa -> sambucca ->overproof overproof került legfelülre nem hiába mivel ezt az ital meggyújtlyuk miközben égg lehet fahéjat szórni rá ezáltal mint a csillagszóró úgy fog szikrázni klafa látvány no és nem utolsó sorban szivószállal kell lehörpinteni a pohárból az egészet egyszerre nem kell belőle sokat inni én 4-et birtam és elfeküdtem de hál isten nem dolgoztam Hurricane 2cl fehér rum 2cl barna rum 2cl gin 2cl amaretto 8cl narancslé 8cl ananászlé 8cl grapefruitlé itt mindent bele a shakerbe felrázni kiönteni pohárba és kész az ital egyszer ennyi most mennem kell dolgozni ha valakit érdekel még koktél szóljon rám és szivesen pötyögök még párat akár olyat is amit otthon el lehet késziteni persze egy kis befektetéssel nem kell sokra gondolni (onnan tom hogy valamikor én is elkesztem !!! (érdemes volt )) remélem azért érdemes volt bepötyögni és talán meg is nézi majd valaki ezeket!!!
  4. Mixer84

    Marha és Sertés ételek

    hát komolyan mondom összefutott a nyál a számban mikor ezeket olvastam (már mint a recepteket ) ha ezt ma nem próbálom ki akkor soha és most el is tépek boltba megveszem az alapot hozzá!! asszem sűrübben kell ezt a recept oldalt nézegetnem Kösszentyű a receptekért mindenkinek!! mindegyik ki lesz próbálva majd mondom melyik izlett a legjobban no persze nem egy nap lesz mindegyik de szép lassan
×
×
  • Create New...