Jump to content
PirateClub.hu

csibicsabi

Felhasználó
  • Pontszám

    5
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: csibicsabi

  1. Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni...egy 5éves konfigot szeretnék lecserélni, de tanácstalan vagyok, ahogy érzitek nem igazán értek hozzá, mit mivel lehet "párosítani"! Sok pénzem sincs rá a plafon az alább megjegyzett összeg lenne. Találtam -egy helyi szegedi boltban- egy lehetséges alternatívát, tudom nem egy csúcs szuper masina, de amire használnám, képszerkesztés (photoshop), filmezés, egy pici játék (itt azért fontos lenne, hogy a mai játékok elmendegéljenek rajta), talán jó lehet !(?)... és szeretném, ha pár évig gép maradna (pl. RAM bővítés...). Erről lenne szó : GIGABYTE GA-M56S-S3 alaplap ATHLON 64 X2 7750 AM2+ CPU KINGMAX 2GB DDR2 800 memória GIGABYTE HD4670-512MB GDDR3 videokártya SAMSUNG 320GB SATA2 HDD NEC 7203S 20x SATA DVD író MTEC M23 ház 420W csendes tápegységgel billentyűzet Genius optikai egér integrált 10/100/1000Mbit hálózatikártya integrált 7.1 hangkártya Ár : 86.490 Ft! Válaszokat előre is hálásan köszönöm mindenkitől! Üdvözlettel: BCsabesz
  2. Köszi srácok! D4NG3R : jól látod a helyzetet a tuning messze áll tőlem... és köszi a javaslatokat, akkor ezek szerint módosítom az igényeim! Akkor marad a 6+-os proci & valami (nem codegen) ház & külön FSP táp hozzá! Még azt had kérdezzem meg, hogy a videókártyánál a PCIE csatlakozás mit takar?! Így külsőre, a hagyományos monitor csatlakozástól tér el! Bocsi, ha sokat és hülyeségeket kérdezek, de tudjátok némely helyen(tisztelet a kivételnek!!!) mindent rá tudnak sózni (főleg olyanra aki nem ért annyira hozzá) a kedves vevőre. azért is bátorkodtam ide írni, mert itt a felhasználók szubjektív véleményét kapom(kaphatom). Köszi még egyszer a segítséget mindenkinek!!! Ha valami még eszetekbe jutna szívesen várom...benézek majd! Köszönettel Csabesz
  3. Nah egy újabb info... davidka004, pedig már szinte meg is vettem a gépet ;-) :-) ...erre jössz ezzel az új infoval. Akkor milyen procit vegyek?!?!?!?! FPS-es táp csak egy http://www.pc-trade.hu/belso/images/termekek_kepek/7028/15541_fsp_saga.jpg kapható az álltalam választott üzletben! Akkor várom az intrukciókat! Köszönöm!
  4. Köszönöm szépen a javaslataitokat! A meglévő konfigom az utolsó sulinetes lehetőségből "épült", de ez már történelem... Az az igazság, hogy nem nagyon vagyok otthon ezekben a dolgokban, de az általad javasolt konfig Kedves D4NG3R elég jónak tűnik (külön köszi a részletes, áras felsorolást!)! Mindkét videókari megfelelne árban is... Köszönöm még egyszer Nektek! Üdvözlettel: Csabesz Ma picit rá is értem, itt egy helyi bolt oldalán össze is válogattam az általatok ajánlt konfigot, annyi módosítással, hogy AMD ATHLON64 X2 6000+ BOX (AM2) procit választottam (2e volt több, mint az 5200+os) és maradt az ATI HD 4670 -as videokártya, és a javasolt házat nem találtam, így egy CODEGEN 604AL-CA -nál maradtam (ez még nem végleges) így a vége : 85 680 Ft!
  5. Sziasztok! Egy összetett kérdéssel fordulnék hozzátok... Egy 4éves konfigom van...érdemes ezt picit felújítani, vagy komplett gépcsere szerintetek!? Nem szeretnék egy bivaly erős gépet (olyan sokat nem szeretnék rákölteni), csak hogy az újabb játékok elmendegéljenek rajta. ABIT NF7 alaplap (ebbe az alaplapba mekkora a legnagyobb proci amit bele lehet rakni?!, és működik is) AMD Barthon 2500+ (csere) Ram 2x256MB/400 (kevéske már) ATI 9600XT (csere?) Alaplap marad(hatna) és a többi összetevőt cserélném.(ez az első variációm) Válaszotokat előre is köszönöm szépen! Üdvözlettel!
×
×
  • Create New...