Jump to content
PirateClub.hu

hgabesz

Veterán
  • Pontszám

    9
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi

Legutóbb itt jártak

409 profil megtekintés

hgabesz's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

12

Közösségi hírnév

  1. hgabesz

    Navigációs kérdések (új)

    Sziasztok! Rátettem az iGO8-at egy Becker Active 43 Traffic készülékre és egy olyan problémám van, hogy a tetején lévő gombbal nem tudom kikapcsolni, hiába nyomogatom nincs semmi reakció. Az eredeti programmal simán kikapcsol. Lehet ezt valami sys.txt beállítással javítani?
  2. hgabesz

    Navigációs kérdések (új)

    Sziasztok! Kaptam egy Novogo S700-ast, hogy próbáljam meg frissíteni a térképet. Gondoltam magamban, hogy ez könnyű lesz, csak ráteszem az új térképfájlokat a kártyára és kész is, de mégse lett egyszerű, mert a program dátuma 2007 jul 9. és ez már nem szereti az új térképeket. Van arra esély, hogy az IGO8 elinduljon ezen? Azt nem szereti ha felrakom a kártyára a mappákat és átnevezem fájlokat, mert azonnal egy X-el áthúzott SD kártyát tol az arcomba indítás után. Valamit a sys.txt-vel kellene talán ügyeskedni, de nem találok hozzá semmit.
  3. hgabesz

    Navigációs kérdések (új)

    Köszönöm! Találtam is hasonlót.
  4. hgabesz

    Navigációs kérdések (új)

    Találtam IGO8-at ami működik viszont nem ugyanolyan, mint amilyet ezelőtt használtam. Amilyen eddig volt annak hasonlóan voltak kint a sebesség jelző és a sebességhatár jelző grafikák, mint ezen a képen: A kinézet nem ilyen volt, az normál IGO8 csak ezek az apróságok voltak ilyenek, pl. az oldalsó gombok is elhalványodtak. A másik meg, hogy nem tudom hova lehet beírni az "otthon" címet, ilyen is volt a régiben, csak meghalt a memóriakártyám és nem volt mentésem róla.
  5. hgabesz

    Ingyen telefonálás

    én semmit nem irtam saját számnak pl.
  6. Én 21 vagyok és még nem vesztettem el, és megbántam :Đ
×
×
  • Create New...