Jump to content
PirateClub.hu

warezMan

Veterán
  • Pontszám

    110
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by warezMan

  1. Sziasztok!

     

    Nekem meg az a problémám, hogy amikor bekapcsolom a gépet, akkor kb. 5 másodpercig megy, leáll 2-3 másodpercre és újraindul és így megy folyamatosan amíg nem veszem le az áramot. Smmit nem hoz még be a windows, de újraindul. Mi lehet a baj? A tápom 3 hónapos 750 wattos Chieftec táp, remélem nem azzal van a gond.. Az egész probléma úg kezdődött, hogy felraktam az Everestet és lefagyott a gép, ezért megnyomtam az újraindítás gombot és utána már a fentiek történnek.

     

    Szerintetek?

  2. Sziasztok!

     

    Elkezdtem nézegetni a php-t...a honlapot is elkezdtem csinálni:

    http://jawas.atw.hu

    de valamiért nem jó a karakterkódolás, pedig belei'rtam az index.php be hogy

    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">

    szinte biztos hogy elrontottam valamit, de mit? légyszi'ves segi'tsetek! notepad++ al csinálom, ott is átálitottam a formátumnál hogy UTF 8 legyen.

  3. vv0lv3r1n3 ki mondta, hogy nem tudom, hogy fel kell darabolni a képeket... te biztos gondolatolvasó vagy! annyit kérdeztem, hogy lehet-e mozgatni a képeket szóval legközelebb mielőtt lei'rod a kommented !gondolkodj! ja és kérdezz felelünk és nem kérdezz beszólunk... a többieknek köszönöm a segi'tséget

  4. Sziasztok!

     

    Szeretnék segi'tséget kérni!

    Az a helyzet, hogy a klánomnak honlapot csinálok, és lenne egy gyors kérdésem, hátha tudtok válaszolni.

    Ittvan a honlap 1 képben, nagyrészt photoshoppal csinálom

    http://img24.imageshack.us/img24/7325/20516821.jpg

    .

    Hogy tudnám megcsinálni, ha PL valaki rákattint a "Tagok" részre akkor a honlap ne töltse be ujra az összes képet, hanem csak az a középső rész változzon, ahol van az a papirlapnak kinéző valami van? előre is köszönöm a válaszokat remélem érthetően irtam le.. dreamweaver megvan.

  5. Sziasztok!

     

    Én egy játékot kersek, de sajnos nem tudom a nevét, 1x láttam egy nálam kb 10 évvel nagyobb gyereknél még jó régen, talán 7-8 éves voltam :) vagy kisebb.

     

    A játékban a főhős egy gyerek volt, volt valami fabunker amiböl átkerült vmi másik világba(?!) és ott voltak szörnyek, oldalnéztetes volt asszem, a szörnyek ugy néztek ki hogy csak az alakját(fekete) láttad meg a két szemét :) volt vmi fegyvered is asszem vmi pisztoly, de nem olyan igazi xd, meg volt olyan rész is amire emlékszem, hogy a vi'z alatt úszott és ott volt vmi növény vagy szörny ami ha megette kiköpte a gyerek cipőjét :D erre emlékszem, lehet ,hogy teljesen más de vmi ilyesmi rémlik ha esetleg tudja vki mi a ci'me az irja lesz plz :D! Előre is köszi

     

    amúgy Blood, Jazz Jackrabbit 2, Commander Keen :D

     

    bye!

  6. Sziasztok!

     

    Énis videókarit szeretnék venni, de nem vagyok benne annyira mint ti. Igazából játékra kéne most egy NVIDIA Geforce 8600GT (256) ami már nem igazán viszi a mostani játékokat. Itt a gépem:

     

    CPU: DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 2666 MHz (8 x 333)

    2gb ram

    Alaplap: Gigabyte GA-P35-S3 (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN)

     

    KB 50 ezerig néznék videokártyát

     

     

×
×
  • Create New...