Jump to content
PirateClub.hu

etooo

Elit
  • Pontszám

    2,420
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by etooo

  1. nálam az első évad pont nem lenne benne a top3-ban, az még túl lassú a többihez képest :)

     

    viszont úgy tűnik nem lesz több évad :(

     

    http://www.sg.hu/cikkek/73394/2012_helyett_mar_2011_ben_jon_el_a_vilagvege

  2. holnap végetér az átigazolási szezon, 7 téli igazolásból 5 válogatott, mind tapasztalt játékos, nem angol ifi, talán bizakodva tekinthetünk a tavaszra.. a negatívum viszont a szurkolói kártya körüli összevisszaság + az FSZSZ megszünése, így még senki nem tudja hogy lesz e szurkolás tavasszal :S

  3. @green: azért nem teljesen igaz, a szurkolók egy része tett (még ha nem is megfelelő eszközzel), és most ezen csámcsog az egész média, a csapból is ez folyik, pedig akkora balhé azért nem volt. összehasonlításképp: tegnapi vasas videoton meccs után, tömegverekedés, ütőfegyverek, üveggel-kővel dobálózás (egymásra), vérző fejű szurkolók. érdekes mód erről senki sem beszél..

  4. lelépett, de vissza is jön/jött :(

     

    igazolni meg télen kell, de nyáron is kellett volna, és be is lettek ígérve a minőségi igazolások, aztán nem lett belőle semmi. most ugyan ez a helyzet, minőségi magyar igazolásokról susmusolnak aztán meg megint jönnek majd emberkék külföldi alacsonyabb osztályokból :S persze remélem nem így lesz, és még egy edzőt is hoznak :)

  5. első körben lényegében csak annyit írtam, hogy ez a csapat így nem jó és váltás kell. nemcsak az edzőn múlik, de azt egyszerűbb lecserélni, nem tudom ezzel mi a gondod.

    a kifogás keresős/veszteni nemtudó dumát meg hanyagold, a lefizetős megjegyzésedből is látszik, hogy mivel (és még kitudja mikkel) jöttél volna ha a Fradi nyer..

  6. ahhoz képest, h országos 1esre vette a Fradistákon kívül mindenki a meccset a szuper bajnokesélyes újpest ellen, éppen hogy csak nyerni tudtak egy lesgóllal hazai pályán..

  7. itouch-ot cseréltem iphonera, de időnként legszivesebben leköpném az applet -.- nehezen értem meg, hogy hogy lehet egy ilyen drága telefonba szinte használhatatlan wifit és gps-t tenni.. wifivel ha publikus hálózatra akarok felmenni imádkozni kell, hogy találja meg a jelet, és utána meg ne dobjon le fél perc múlva. (touchnál ugyan ez volt a helyzet) gps meg.. vmeik nap járkáltam a belvárosban és 1 óra (!!) kellett neki, h jelet fogjon, azt hittem földhöz vágom :@ bár a gps-hez hozzátartozik, hogy tegnap megcsináltam a plist-es moddingolást és egyelőre jónak néz ki (mire betöltött a navigon már volt is jel), de azt még nem tudtam tesztelni, hogy menet közben fog-e már jelet, vagy még mindig szinte álló helyzet kell neki hozzá.

  8. ebben a szezonban sajnos(?) még nem láttam Milan meccset, de lehet jobb is, hogy nem idegesítem magam rajta, ahogy az összefoglalókat olvasgatom :D

  9. Kimi szimpatikusabb mint Alonso, ráadásul Schumi idejében sokat kellett ellene szurkolni, így most "kissé" furcsa lesz mellette állni, mint Ferraris.

  10. progikat akár a cydiaból is ha wifi közelben vagy, vagy ezt csináld meg:

     

    http://itouch.hu/2008/08/cracked-app-store-alkalmazasok-telepitese/

     

    és utána ha netről letöltesz egy játékot/progit, csak duplakattal berakod az itunes-ba, az pedig majd sync-eli a touchra.

     

    (SSH leíráshoz a link a #457es hsz-emben)

  11. ahogy emlékszem, amikor visszacsatlakoztatod, és a fehér képernyő mellett nyomsz egy entert, lefut pár parancs automatikusan, majd bejön a parancssor, amikor beírhatod a két parancsot (látható jele nincs a változásnak a parancsok után, de attól még jó) utána a ctrl+c majd n, és ezután írja ki, h töltsd fel itunes-al a tört fw-t.

  12. először is az eredeti 2.2.1es fw-t bemásolod ugye a core mappába, utána a redsn0w lite 1. funkciójával megcsinálod belőle a tört fw-t, és utána jön a kettes pont. a kettes pontnál pedig írja is, h készítsd a kezed a home és a sleep gombra, és ha készvagy nyomj entert. ha entert nyomsz utána rögtön kiírja, h kezd el nyomni egyszerre a két gombot, és szépen számol vissza 10től, majd nullánál kiírja, h a slepp gombot engedd el, a home gombot pedig további 5mpig tartsd nyomva (én 10-ig szoktam azt is, 5el nem mindig volt jó), ezzel a kombinációval lép a touch a DFU módba ami kell a töréshez. ezután le kell csatlakoztatni a gépről a touch-ot, várni egy kicsit, majd amikor visszadugod, akkor ha jól csináltad fehéren kell világítania a képernyőnek, és folytatódhat a program. lefut pár parancs, azt a két parancsot ami van a readme-be pedig észre fogod majd venni, h mikor kell beírni :) ha az is kész, jöhet az itunes-al a restore: shift click a gombra, kiválasztod a tört fw-t és megvárod amíg felmegy, utána jöhet a harmadik pont, ami már nem okoz majd különösebb gondot, ha a másodikat sikerült megcsinálni :)

×
×
  • Create New...