Jump to content
PirateClub.hu

horatius

Veterán
  • Pontszám

    3
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

horatius's Achievements

Totyogó

Totyogó (1/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Sziasztok. Én még csak leltem erre a fórumra, de nagyon örülök ennek a témának. Máris lenne egy kérdésem, de ha butaságot kérdezek kérlek nézzétek el, mert nem nagyon értek ehhez a területhez. A kérdésem az volna, hogy én T-kábeles vagyok és azon belül is csak a digital 2-es programcsomagra fizettem elő, ami azt jelenti jó sok csatornát nem nézhetek mivel kódoltak. Megoldható-e ezen a rendszeren is valahogy a dekódolás és ha igen, akkor hogyan? A másik kérdésem, hogy milyen HD vételre alkalmas egységet javasolnátok, ha lehetséges dekódolni valahogy a t-kábel rendszert. Válaszotokat előre is köszönöm.
  2. horatius

    MAC OS X 86 HACKINTOSH

    Sziasztok. Először is örülök, hogy ennyire élénk ez a topic, mert imádom a Mac-et. Másodszor azt szeretném kérdezni nem tudnátok véletlenül, akár PM-ben egy torrent oldalt mondani, ahonnan az iAtkos AMD verzió letölthető? Mert a rapiddal letöltési problémáim vannak sajnos. A kalyway verziót is torrentről szedtem le alig 1 óra alatt, de a leírások alapján az iAtkos szimpatikusabbnak tűnik és inkább azt tenném fel. Segítséget előre is köszönöm.
  3. horatius

    MAC OS X 86 HACKINTOSH

    Ismét köszi leszedtem a programot igaz nem innen, mert rapidról iszonyat lassan jön le, de tökéletes ez a kalyway. Első ami működik is az AMD-és gépemen. Viszont azt szeretném kérdezni, hogy tudnátok-e abban segíteni, hogyha 2 op rendszert szeretnék a gépen azaz XP-ét és ezt a kalywayt, akkor hogyan és miként telepítsem fel őket, értem ez alatt, hogy milyen partícionáló progit használjak, mekkora partíciókat hozzak létre a rendszereknek egy 250-es vinyón stb. Illetve a másik kérdésem, hogy pl. office programokat hol találok a kalywayre. Egy kis részletező leírásnak nagyon örülnék, ha nem nagy probléma, mivel eléggé kezdő vagyok e témában. A segítséget előre is köszönöm és elnézést, ha túl noob kérdésekkel bombázlak bennetek, de valahol el kell indulni.
×
×
  • Create New...