Jump to content
PirateClub.hu

Curian

Veterán
  • Pontszám

    9
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by Curian

  1. A Heti Hetes nem említhető egy lapon Fábry-val. A hét vörös indulása óta egyfolytában Orbánt cinkeli a hatalmi viszonyoktól és aktuálpolitikai helyzettől függetlenül. Ez már unalmas. Ami 2002-ben, az Orbán-kormány idején poén volt, az mára már talán nem az, mégis a régi rigmusokat fújják azóta is...

    Fábry pedig hétről-hétre (vagyis kéthétről-kéthétre :) ) tölti meg érdekes, szórakoztató és színvonalas tartalommal műsorát.

  2. A szökésre szavaztam, de csak egy hajszállal előzi meg a Lostot a toplistámon. Továbbá én is kedvelem a retro sorozatokat pl.: Acapulco akciócsoport, Time Trax, Renegade, Lois és Clark - Superman legújabb kalandjai. Igazi függő voltam annak idején. :)

  3. Szép napot!

     

    Nagy gondban vagyok egy Nokia 6600-val, a tulajdonosa 3x elrontotta a PIN-t, a PUK kódot tartalmazó papír pedig nincs már meg neki.

    Arra lennék kíváncsi, hogy miként lehetne ezt a problémát orvosolni. Feltétlenül szükséges a művelethez adatkábel, esetleg van valamiféle keygenerator, amivel meg lehet fejteni kábel nélkül is?

     

    Aki tud, segítsen szakértelmével!

     

    Előre is köszönöm.

×
×
  • Create New...