Jump to content
PirateClub.hu

Curian

Veterán
  • Pontszám

    9
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi

Curian's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Curian

    Signature design By : Proff1

    Valóban tetszetősek. Annyira, hogy szívesen használatba venném Freddyt aláírásnak . Persze csak akkor, ha beleegyezel.
  2. Curian

    Fábry Show Vs. Heti Hetes

    A Heti Hetes nem említhető egy lapon Fábry-val. A hét vörös indulása óta egyfolytában Orbánt cinkeli a hatalmi viszonyoktól és aktuálpolitikai helyzettől függetlenül. Ez már unalmas. Ami 2002-ben, az Orbán-kormány idején poén volt, az mára már talán nem az, mégis a régi rigmusokat fújják azóta is... Fábry pedig hétről-hétre (vagyis kéthétről-kéthétre ) tölti meg érdekes, szórakoztató és színvonalas tartalommal műsorát.
  3. Curian

    Kinek milyen autoja van?

    Egy lassan 20 éves 1.6-os, benzines Opel Ascona. Nagyon szeretem.
  4. Curian

    Kedvenc Sorozatod

    A szökésre szavaztam, de csak egy hajszállal előzi meg a Lostot a toplistámon. Továbbá én is kedvelem a retro sorozatokat pl.: Acapulco akciócsoport, Time Trax, Renegade, Lois és Clark - Superman legújabb kalandjai. Igazi függő voltam annak idején.
  5. Curian

    Milyen mobiltelefonod van?

    Panasonic x400. http://www.telefonguru.hu/keszulekek/keszu...asonic_X400.asp És van egy régebbi típus, tartaléknak. http://www.telefonguru.hu/keszulekek/keszu...alcatel_535.asp
  6. Curian

    Halalbuntetes; IGEN v NEM?

    Természetesen IGEN! Nem jó irányba halad a világ, kéne valami visszatartó er?, ami kicsit lassítja a b?nözési tendenciát.
  7. Curian

    Kedvenc Kosarasod?

    Gilbert Arenas
  8. Köszönöm a segítséget!
  9. Szép napot! Nagy gondban vagyok egy Nokia 6600-val, a tulajdonosa 3x elrontotta a PIN-t, a PUK kódot tartalmazó papír pedig nincs már meg neki. Arra lennék kíváncsi, hogy miként lehetne ezt a problémát orvosolni. Feltétlenül szükséges a művelethez adatkábel, esetleg van valamiféle keygenerator, amivel meg lehet fejteni kábel nélkül is? Aki tud, segítsen szakértelmével! Előre is köszönöm.
×
×
  • Create New...