Jump to content
PirateClub.hu

Zanzibar

Veterán
  • Pontszám

    3
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Zanzibar

  1. Zanzibar

    Microsoft Windows 7

    A Status Not Avaible azt jelenti, hogy az állapot nem elérhető. Ettől akár jó is lehet. De, mint írtam, én nem próbáltam.
  2. Zanzibar

    Microsoft Windows 7

    Csomagold ki a .....patch.exe-t valahova egy mappába Keresd meg a Windows/System32 mappában a winlogon.exe-t és másold abba a mappába, ahova a patch.exe-t csomagoltad Indítsd el a patch.exe-t és nyomd meg a "Crack" gombot Nevezd át a Windows/System32 mappában a winlogon.exe-t mondjuk winlogon.d4op-ra. (Itt vagyok meglőve, mert ezt a Windows nem engedi, még csökkentett módban sem. Ha valaki tudja a megoldást, kérem, segítsen!) Másold vissza a patchelt winlogon.exet a Windows/System32 mappába. Indítsd újra a gépet.
  3. Zanzibar

    Microsoft Windows 7

    Annak idején a Microsofttól le lehetett tölteni a Vista RC1-es változatát és küldtek mellé egy próbakódot. Ezzel, ha még megvan, vagy be tudsz egyet szerezni, be lehet aktiválni a Windows 7-et, nekem csont nélkül sikerült. Feltelepített Windows 7 esetén: "Computer" ikon - jobb egér - Properties Ablak alján Windows activation - Change product key Megnyitod, bemásolod az alábbi kódot: PVYFQ-2JTBV-9KXQ2-FQHDY-MTBVH Elindítod az aktiválást, néhány másodpercig tart. Igyekezz, mert úgy emlékszem, ezek a kódok hajdanán csak 10 gépre voltak érvényesek. Sok sikert!
×
×
  • Create New...