Jump to content
PirateClub.hu

csendes

Veterán
  • Pontszám

    14
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

csendes's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Fiatalabb koromban basszusoztam, és már nagyon rég láttam a gitárom. Jó volt a tieidet megnézni, tegyél már fel légyszi valami saját zenét, had nosztalgiázzak!
  2. csendes

    Egy Rém Rendes Család

    Egy rém rendes család Married... with Children Al büdös, ezt mindenki tudja, Ezért Marcy utálja. Peggy lusta, csökönyös szamár, Bud nője nagyon ruganyos ágy. Kelly hülye, ez nem vitás, Marcy csirke, ez sem vitás! A szomszédban lakik Marcy, Ki gyűlöli Al puszta létét is. Marcy férje Steve, Al haverja, Ki először szereti Marcyt, De aztán megutálja. Steve elhúz örökre, Marcy rászokik a sörökre. De egy nap, amikor Marcy éppen kel, Egy férfi éppen mellette is kel. Ő Jefferson D'Arcy, Kinek felesége lett Marcy. Jefferson múltja sötétebb, Mint éji éjszaka éjféli sötétje, Ügynököket ismer ő, Kikről Marcynak fogalma sincs, kik ők. Kedvenc sorozatom szereplői ők, Kicsit tökéletlenek ők, De én örökké szeretni fogom őket, mert: Al örökre egy pancser marad, Peg se lesz egy tündér anya, Kelly sem lesz Nobel-díjas, Bud sem lesz egy szexi pasas. De én azt mondom, ők a legjobbak, Mert az ő műsoraik a LEGESLEGJOBBAK! Most megyek, mert még le merek maradni róla, Mindjárt kezdődik a Rémséges fél óra. Csak annyit még, hogy szeretném, Ha egyszer Alnek is sikerülne szegény szerencsétlen élete. Költötte: Kopasz Ildikó alias Kelly (Egy rém rendes család rajongó) Forrás: http://remrendes.uw.hu/
  3. csendes

    Mi a kedvenc filmed?

    Indul a bakterház. Örökéletü darab!
  4. csendes

    Keleti Verdák,neked milyen van?

    Még több Lada: http://www.extra.hu/bipauto/ladapics.htm
  5. csendes

    Egy Rém Rendes Család

    Toronymagasan a legjobb!
  6. csendes

    TV

    Mióta van net nem nagyon nézek TV-t, ez sokkal érdekesebb!
  7. csendes

    Rally

    Az ember nem hisz a fülének,az ilyen szomorú hír hallatán! Az emléke tovább él a nagyszerű sportembernek, sajnos az utolsó futamot elvesztete, a gyilkos kór legyőzte őt. Nyugodj békében.
  8. csendes

    MotoGP

    Az egyszer biztos Kalio vb aranya nem azon az 5 ponton múlott. Lüthi az utolsó futamon annyit motorozott amennyit kellett, se többet, se kevesebbet, ha szüksége lett volna rá előrébb végzett volna. A világ elsőszámú motorgyára a Honda, a 2004-es bajnokcsapatnál bizonyíthat Gábor, talán még jobb eséje van a végső győzelemre mint idén volt. Nekünk magyaroknak mindegy, ha Uralon, MZ, vagy Pannónián ül, csak a mi fiunk győzzön. Hajrá Magyarok! Mindent bele Talma!
×
×
  • Create New...