Jump to content
PirateClub.hu

vizipokinca

Pirate-Feltöltő
  • Pontszám

    5,210
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

  • Nap nyertese

    37

Status Replies posted by vizipokinca

  1. Szia!

    Ennek örülök  A témákat felhozni bármilyen indokkal (linkek frissítve, új fotó...) TILOS! ,  de a feltöltőknek lehetőséget kellene biztosítani a hozzászólásra a feltöltött téma kapcsán a letöltők érdekében abban az esetben, ha a mondjuk:

    A Data törli a fájlokat vagy rontja  és ezt jelzik a letöltők vagy ti és a javítás után lehessen ezt hsz.-ban jelezni annak a feltöltőnek, amelyik akarja!

    Ugyan így, ha a téma AC-3 / 2.0-ás hangját AC-3 / 5.1-es hangra lenne javítva, vagy nem volt felirat és közben pótolva lett, lehessen ezt jelezni hsz.-ban annak a feltöltőnek, amelyik akarja!

    Tényleg meg kell akadályozni a sok fajta kamu hozzászólást, amit az előnyösebb pozíciókért csinálnak vagy csináltatnak egyesek! Én lesz..om az ilyent,  mert nem érdekel! A dzsumbuj, az viszont idegesít, ami sokszor az oldal elején van az 1958-as filmek, amelyek 50-szer lettek már feltöltve, meg a feliratos filmek... szóval csúnya és átláthatatlan az egész! Én a feliratosoknak például csinálnák egy új oldalt, mint ahogyan a más fórumokon van, de ez a ti dolgotok!

    üdv:::

    1. vizipokinca

      vizipokinca

      Kedves t17t!

      A témákat felhozni bármilyen indokkal (linkek frissítve, új fotó...) TILOS!

      Nagyon örülök ennek a kiírásnak! Feltételezem, hogy nem arra gondoltál, mikor egy egy sorozat epizód alá kikerül "valahanyadik rész hozzáadva". Mert az én sorozatom alol a az utolsó hozzászólásom kitörlésre került, holott, csak az az egy hozzászólás volt, mivel én az előzőeket mindig kitörlöm. Így az 5. oldalra került, holott naponta keröl hozzá új epizód.
      Remélem, nem tévedek ha az ilyen és ehhez hasonlók miatt miatt került aiírásra. 
      "Kép frisssítve............................................................
      És még ez is tölthető................................................................................" Ezek a hozzászólások még mindig tömegesen szerepelnek! Csak remélni tudom, hogy ezen a fórumon nincsenek egyenlők és egyenlőbbek, hanem mindenkire ugyan az vonatkozna, akár admin, vagy staff, vagy csak "mezei" feltöltő!
      A kiírással nagyon egyet értk, de nem azt eredményezte amire szándékoztad írtni. Nem beszélve arról, hogy nem trartalmazza, hogy a megszegéséért milyen szankció jár!
      Ha mégis kitörlésre kerülnek a sorozataim "új epizód hozzáadva" bejegyzései, akkor tisztelettel megköszönöm a lehetőséget, hogy eddig feltölthettem a fórumra, de akkor abbahagyom a feltöltést és fájó szívvel elköszönök!

      Üdvözlettel: vizipok

    2. (See 2 other replies to this status update)

×
×
  • Create New...