Jump to content
PirateClub.hu

firemano

Felhasználó
  • Pontszám

    6
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by firemano

  1. Sziasztok!

     

    Pár hozzászólással korábban valaki leírta hogyan kell "A Microsoft Windows 10 tartósan aktivált "legalizálni".

     

    Valaki próbálta már úgy, hogy tényleg működött is? Esetleg korábban ment és egy ideje nem lehet így "okosítani"? Én akárhogy próbálom nem akar összejönni, pedig többször többfajta Win7/8 > Win10 kombinációt is kipróbáltam. Próbáltam Dazzal és KMSpicoval is aktiválni az Win7et ott még jónak tűnik, de aztán amikor felmegy a WIN10 és bedugom a netet, akkor nem aktiválódik.

    Nekem akkor sikerült az, hogy  frissítés után aktivált legyen a rendszer, ha a Windows 10 Media Creation Tool progival indítottam a frissítést. Tehát először frissítettem a rendszert, akkor aktivált lett a rendszer automatikusan. Persze a Microsoft fiókba is érdemes belépni utána. Ha így frissítettem akkor minden OK, ha lemezre kiírt (pendrive-ra készített) telepítő médiáról indítottam a frissítést akkor nem aktiválódott nekem sem. Akkor maradt a KMSpico az működik.

  2. Üdv

    Bocsássátok meg nekem,de java-részben olvasgatott eddigi hozzászólásoktól szinte nevetőgörcsöt kaptam.

    Értem most a telepités során fellépett hibák miatt.

    Ezeket mondjuk (részemről) olyan majd 20 évnyi számitógép használat és karbantartás vele hozza,hogy ilyen hibákat még csukott szemmel sem vétenék.

    1. Egy rendszer telepitése során legfontosabb szabály,hogy leformázott particióra tegyük (telepitsük) fel,egyéb esetben várhatóak hibák nem is kis mennyiségben.

    2. Ha több HDD vagy SSD van a gépben,csak azt hagyjuk üzem alatt amire éppen telepitünk (áram és adatkábel lecsatlakozása).

    3. A BIOS-t tegyük default-ra,és csak azt a legfontosabb dolgot állitsuk be,hogy miről boot-oljon a gép elsőre (pendrive,CD/DVD,stb),értelemszerűen miről inditjuk a telepitőt.

    4. CSAK is új telepitést végezzünk,SOHA nem az előzőt frissitve az újjal,szintén rengeteg hiba forrássát hozza.

    5. A kedvencem,hogy olyan gépre akarjuk ráeröltetni az új rendszert ami már mózeumokban is ritka kincs,magyarán nem is birja vinni az új rendszert még ha akarná sem.

    6. Ez most az újabb rendszerekkel kapcsolatos (8, 8.1, 10) nekem a Microsoft Toolkit segitett aktiválni a rendszereket gond nélkül,az a kis mellékterméke,hogy időkorlátos,azt azzal lehet orvosolni,ha eljön a lejárás időpontja csak újrafuttatjuk és újból aktiváljuk a rendszerünket.

    Ez csak kis plusz,hogy a 10-est már én is használtam bár még nem teljes egészében,mert egy bizonyos hangkártyához (nem reklámozok) még nem készült el a hivatalos driver,ki birom várni és az öreg 8.1-et használom addig.Még kis plusz,hogy ezekhez az új rendszerekhez már nem kell napokat az interneten tölteni,hogy megfelelő drivert találjunk a gépünkben lapuló alkatrészek után.

    U.I.: Ha nem vagyunk tisztában egy rendszer telepitéséről,kérjük ki erre szakosodott szakemberek tanácsát-segitségét-véleményét.

    Köszönöm a figyelmet.

    OK hogy leformázott particióra telepítesz ha tiszta telepítést csinálsz, DE ha van telepítve a gépen w7 vagy 8.1 és ráadásúl még aktiválva is van, akkor elősször frissíteni kell, ha a frissítés sikeres akkor az aktiválja magát, nem kell bűvészkedni. Ha ez így megvan, akkor lehet tiszta telepítést csinálni ha valaki azt szeretne, mert a telepítés végén automatikusan aktiválja magát a w10. Ez úgy történik, hogy a hardver alapján (alaplap) a Microsoft mentette azt, hogy ezen a gépen már aktiválva volt a w10 és így újra aktivált a rendszer nem kell se kód, se egyéb orvosság.

    Ha tiszta telepítés történt akkor a legújabb KMSpico vagy Microsoft Toolkit is aktiválja (időkorlát az van, de ha jól csináljuk akkor automatikusan csinálja az aktiválást).

     

    "U.I.: Ha nem vagyunk tisztában egy rendszer telepitéséről,kérjük ki erre szakosodott szakemberek tanácsát-segitségét-véleményét.

    Köszönöm a figyelmet." :D :D

     

    Üdv: firemano

  3. Sziasztok!

    nálam meg a Windows 10 telepítésénél az utolsó fázisnál felmegy 37%-ig, és utána kijön egy felugró kis ablak,hogy váratlan hiba történt,a windows telepítése sikertelen.ezt csak "ok"--val lehet eltüntetni.valami ötlet?THX

     

    A HIBA OKA : A TELEPÍTŐ NEM TUDTA ÉRVÉNYESÍTENI A TELEPÍTŐKULCSOT!

    Szerintem nem a feltelepített verziónak megfelelő w10 verziót próbálod meg telepíteni (pl. w7 home nem frissíthető w10 pro-ra)

×
×
  • Create New...