Jump to content
PirateClub.hu

firemano

Felhasználó
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About firemano

 • Rank
  Pelenkás
 1. firemano

  Microsoft Windows 10

  Nekem akkor sikerült az, hogy frissítés után aktivált legyen a rendszer, ha a Windows 10 Media Creation Tool progival indítottam a frissítést. Tehát először frissítettem a rendszert, akkor aktivált lett a rendszer automatikusan. Persze a Microsoft fiókba is érdemes belépni utána. Ha így frissítettem akkor minden OK, ha lemezre kiírt (pendrive-ra készített) telepítő médiáról indítottam a frissítést akkor nem aktiválódott nekem sem. Akkor maradt a KMSpico az működik.
 2. firemano

  Microsoft Windows 10

  OK hogy leformázott particióra telepítesz ha tiszta telepítést csinálsz, DE ha van telepítve a gépen w7 vagy 8.1 és ráadásúl még aktiválva is van, akkor elősször frissíteni kell, ha a frissítés sikeres akkor az aktiválja magát, nem kell bűvészkedni. Ha ez így megvan, akkor lehet tiszta telepítést csinálni ha valaki azt szeretne, mert a telepítés végén automatikusan aktiválja magát a w10. Ez úgy történik, hogy a hardver alapján (alaplap) a Microsoft mentette azt, hogy ezen a gépen már aktiválva volt a w10 és így újra aktivált a rendszer nem kell se kód, se egyéb orvosság. Ha tiszta telepítés történt akkor a legújabb KMSpico vagy Microsoft Toolkit is aktiválja (időkorlát az van, de ha jól csináljuk akkor automatikusan csinálja az aktiválást). "U.I.: Ha nem vagyunk tisztában egy rendszer telepitéséről,kérjük ki erre szakosodott szakemberek tanácsát-segitségét-véleményét. Köszönöm a figyelmet." :D Üdv: firemano
 3. firemano

  Microsoft Windows 10

  Szerintem nem a feltelepített verziónak megfelelő w10 verziót próbálod meg telepíteni (pl. w7 home nem frissíthető w10 pro-ra)
×