Jump to content
PirateClub.hu

firemano

Felhasználó
  • Pontszám

    6
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

firemano's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. firemano

    Microsoft Windows 10

    Nekem akkor sikerült az, hogy frissítés után aktivált legyen a rendszer, ha a Windows 10 Media Creation Tool progival indítottam a frissítést. Tehát először frissítettem a rendszert, akkor aktivált lett a rendszer automatikusan. Persze a Microsoft fiókba is érdemes belépni utána. Ha így frissítettem akkor minden OK, ha lemezre kiírt (pendrive-ra készített) telepítő médiáról indítottam a frissítést akkor nem aktiválódott nekem sem. Akkor maradt a KMSpico az működik.
  2. firemano

    Microsoft Windows 10

    OK hogy leformázott particióra telepítesz ha tiszta telepítést csinálsz, DE ha van telepítve a gépen w7 vagy 8.1 és ráadásúl még aktiválva is van, akkor elősször frissíteni kell, ha a frissítés sikeres akkor az aktiválja magát, nem kell bűvészkedni. Ha ez így megvan, akkor lehet tiszta telepítést csinálni ha valaki azt szeretne, mert a telepítés végén automatikusan aktiválja magát a w10. Ez úgy történik, hogy a hardver alapján (alaplap) a Microsoft mentette azt, hogy ezen a gépen már aktiválva volt a w10 és így újra aktivált a rendszer nem kell se kód, se egyéb orvosság. Ha tiszta telepítés történt akkor a legújabb KMSpico vagy Microsoft Toolkit is aktiválja (időkorlát az van, de ha jól csináljuk akkor automatikusan csinálja az aktiválást). "U.I.: Ha nem vagyunk tisztában egy rendszer telepitéséről,kérjük ki erre szakosodott szakemberek tanácsát-segitségét-véleményét. Köszönöm a figyelmet." :D Üdv: firemano
  3. firemano

    Microsoft Windows 10

    Szerintem nem a feltelepített verziónak megfelelő w10 verziót próbálod meg telepíteni (pl. w7 home nem frissíthető w10 pro-ra)
×
×
  • Create New...