Jump to content
PirateClub.hu

drpalcsi

Veterán
  • Pontszám

    75
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by drpalcsi

  1. Az a gondom, hogy kibontás után nincs a fájlnak kiterjesztése . Csak annyit ír, hogy fájl, így viszont nem ismeri fel sem a lejátszó, sem a tévé. Kérlek módosítsd,  mkv-ra, hogy videó fájlként jelenjen meg. Sem közvetlenül WinRar kibontással, sem JDownloaderrel, sem Total Commanderrel való kibontás esetén nem kap kiterjesztést, csak mint fájl szerepel ! Köszönöm !

  2. A 10. rész part1 rar rossz ! Próbáltam a Jdownloaderrel és közvetlenül a datáról is letölteni.  Úgy tűnik letolja mind a 230 mb azután eltűnik.

    A Jdoiwnloader meg ezt írja "Korhataros szerelem-HD-S02E10\Korhataros.szerelem-HD-S02E10.part1.rar.part (A művelet végrehajtása nem sikerült, mert a fájl vírust vagy vélhetően nemkívánatos szoftvert tartalmaz)"

  3. a 4-5-höz, nem is akármilyen, én is megnyaltam mind a 20 ujjamat! :D sőt, akár még a démonét is hajlandó leszek, ha az illető folyatatja és nem a korábbi borzalmak jönnek megint.

     

    a 4-5-höz, nem is akármilyen, én is megnyaltam mind a 20 ujjamat! :D sőt, akár még a démonét is hajlandó leszek, ha az illető folyatatja és nem a korábbi borzalmak jönnek megint.

     

    Itt találhatod meg a jó minőségű feliratokat http://subirat.net/:)

    • Upvote 1
×
×
  • Create New...