Jump to content
PirateClub.hu

drpalcsi

Veterán
  • Pontszám

    75
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Legutóbb itt jártak

846 profil megtekintés

drpalcsi's Achievements

Lézengő

Lézengő (6/24)

37

Közösségi hírnév

  1. Szia! Az Emergence 11. rész 720p változatánál a 10. rész lett újra feltéve, légyszi javítsd ki a 11. részre,ha lehetséges? Előre is köszönöm!

  2. Nem tudnád a Datára felrakni, ha szépen megkérlek ? Az 1. évad még csak-csak lejött, a 8. részt kivéve, de a 2. évadot nem engedi. Folyamatosan visszaszámol 9 perctől, aztán újra kezdi a visszaszámlálást, mintha egy "időhurokban" ragadt volna ?
  3. Az 5. résznél baj van a hanggal és a kép is szakadozik. Kétszer is letöltöttem, hátha a letöltésnél, vagy a kicsomagolásnál volt a hiba, de nem. Nálatok is ez van, vagy az én gépemmel van gond ?
  4. Oké, ezt nem értem ? Második rész nincsen, csak egyből a harmadik ? Esetleg az első rész dupla epizódnak számított ?
  5. A 7. résznél két 02 es van, nincs 01 es, szóval légyszi kijavítani, mert így nem lehet kicsomagolni, illetve összerakni a fájlokat. Előre is köszi
  6. Az első résznél két darab 002 es fájl van ! Az egyiknek nem inkább crc-nek kellene lennie ?
  7. Az utolsó, 8. részből lesz 1080p változat is ? Kérlek, ha lehet, mert azt akkor kivárnám.
  8. Sajnos a 3. rész 1080p változatát nem lehet kicsomagolni Sem a JDownloader sem a legújabb WinRar nem bír vele. 98 % ig megy ezután kiírja, hogy a fájl korrupt vagy sérült.
  9. Mindegyik résznél késik a felirat legalább 10 másodpercet. Nem a Te hibád mert megpróbáltam a megfelelő verziót letölteni torrenttel és annál is késik .
  10. Értem én is, azt is gondoltam, hogy nem szinkronizált de akkor ne írd a kép alá, hogy idézem, "színes, szinkronizált amerikai dráma-sci-fi TV sorozat, 55 perc" Egy kicsit sem félrevezető ugye ?
×
×
  • Create New...