Jump to content
PirateClub.hu

funghy

Feltöltő
  • Pontszám

    3,066
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

  • Nap nyertese

    23

funghy utoljára ekkor nyert: Augusztus 13 2018

funghy kapta a legtöbb kedvelést a tartalmaira!

3 követő

About funghy

  • Születésnap 01/15/1975

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Sopron

Legutóbb itt jártak

8,358 profil megtekintés

funghy's Achievements

Kisherceg

Kisherceg (17/24)

11.8k

Közösségi hírnév

1

Community Answers

Single Status Update

See all updates by funghy

  1. Szia!

    Bocs, hogy ezzel zavarlak, de elég régóta keresek sorozatbarát meghívót és kérés topikban láttam hogy felajánlottál egyet. Nem tudom, hogy elküldted-e de ha nem, és tudnál egyet küldeni a molivanista@gmail.com címre igazán hálás lennék. Ha már elküldted akkor tekintsd a kérésem tárgytalannak

    Köszönettel: Mspityu

    U.I.: Közben nézegettem a feltöltéseidet és nagyon jó dolgaid vannak és ezt őszintén mondom. Régóta keresek Win PE-t windows 10-hez és most a feltöléseid kötött megtaláltam. Egyébként elég régóta tag vagyok az oldalon de feltölteni csak egy hónapja kezdtem, de már elég sok mindent felraktam, ha ránézel a profilomra láthatod. Üdv!

    1. Show previous comments  4 more
    2. Mspityu

      Mspityu

      A datához úgy tudod használni hogy előtte belépsz a prémiumfiókba és utána a böngészőbe beilleszted a linket és a letöltésre kattintasz, akkor az XDM letöltője indul el. Amúgy több szálon tud letölteni. Az MKV fájlokat nem kezeli automatikusan, azokat a jobb egérgomb menüjéből lehet elérni. Ha több fájlt kell egyszerre letölteni akkor a Jdownlodert szoktam használni. Youtube vagy Dailymotion videók letöltéséhez a szintén ingyenes 4kdownoadert, nagyon profi. Az Xdm-et majdnem minden videhosting oldalhoz használom, ha nem működik az adott megosztóval akkor pedig  a tubeoffline.com-ot. Sok sikert, ha bámiben tudok segíteni írjál nyugodtan. Üdv. :rolleyes:

    3. funghy

      funghy

      Szia!

      Köszönöm a választ,maradok a jDownloader-nél,itt gond nélkül le tudok tölteni a prémium előfizetésekkel úgy a DATA-ról mint egy "halom" másik oldalról,nagy sebességgel.

      http://kepcsaszar.hu/image?id=334384&.jpg

      Az egyik oldalon elő tudtam fizetni egy évre a Linksnappi-ra

    4. Mspityu

      Mspityu

      Ok!

      Sok sikert!:)

×
×
  • Create New...