Jump to content
PirateClub.hu

Kiscicca

Felhasználó
  • Pontszám

    6
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Kiscicca

  1. Kiscicca

    Beszólások, jó mondatok, duma, vicc

    - Mi a közös a matekban és az evésben? - ??? - A szám! - Felpróbálhatom azt a ruhát ott a kirakatban? - Persze hölgyem, de van próbafülkénk is! - Halló, itt Sam beszél. - Itt meg hátszél fúj! - Mi az: Szét lehet szedni, tejbedarához is kell, ugrál is és állóvíz is. Mi az? - ??? - Dara Bolha tó. Öreg székelytől kérdezi az unokája: - Öregapám, látott már antennát? - Hát láttam is, meg ettem is. - De hát az fémből van. - Akkor csak láttam.
  2. Kiscicca

    Beszólások, jó mondatok, duma, vicc

    Sztem elég szomorú h csak azt veszed észre h ki hogyan ír, majd ha te is tökéletes leszel, akkor majd szólhatsz valamit.......És ha a barátai vagyunk? Neked sztem semmi közöd hozzá h ki írkál ide, mi szeretünk nevetni és jól érezni magunkat, sajnálom h te nem ilyen ember vagy............de ha valami nem tetszik nem kell olvasni (mint korábban írtam), ha meg ennyire fikázódni szeretnél menny és csinálj egy "klubbot" és legyél vele boldog
  3. Kiscicca

    Beszólások, jó mondatok, duma, vicc

    Hogy hívták David Hasselhof autóját a Knight Rider-ben? - Kit. - Hát David Hasselhof autóját a Knight Rider-ben. ..... Euronics üzletlánc egyik áruházában: -Hello, érdeklődni szeretnék, hogy mikrohullámú sütőtök van? Erre az eladó hátrakiabál: -Béla bazdmeg gyere ki, itt van valami elmebeteg aki valami mikrohullámú sütőtököt keres! Villáminterjú az atlétikai VB. női 800-m en győztes Caster Semenyával: - Mit üzen azoknak, akik megkérdőjelezik női mivoltát? - Leszophatnak!
  4. Kiscicca

    Beszólások, jó mondatok, duma, vicc

    Ha valakinek nem tetszik valami, nem kell olvasni ezt a témát.....sztem ennyi......
  5. Kiscicca

    Beszólások, jó mondatok, duma, vicc

    Menekül a csiga az erdőből. Találkozik a rókával. - Mi van csiga, belőttél, hogy így tepersz? - Á, dehogy! Itt az APEH, vagyonvizsgálat lesz. - Na és? - Hát tudod, nekem is van egy saját házam, az asszonynak is, meg a gyerekeknek is. Gondolhatod! Elgondolkodik a róka, majd ő is futni kezd. Találkoznak a gólyával. Megszólítja a ravaszdit: - Mi van róka, hova futsz ilyen gyorsan? - Nem hallottad? Kiszállt az APEH az erdőbe, vagyonvizsgálatra. - És akkor mi van? - Hát nekem is drága bundám van, az asszonynak is, a gyerekeknek is. Gondolhatod! A gólya nagyon csodálkozik, majd kis gondolkodás után magabiztosan rákezdi: - Hát fiúk nekünk ezen a ronda fészken kívül aztán igazán semmink sincs. Az is mindig össze van szarva, tehát csúnya is, olcsó is - szóra sem érdemes. Mire a csiga loholás közben visszaszól: - Nana gólya! Fél év itthon, fél év külföldön - miből?!!?
  6. Kiscicca

    Beszólások, jó mondatok, duma, vicc

    Nah akkor én is hozzászólok egy kicsit! Férfi bemegy a kocsmába. - Kérek egy sört. - Alkoholmentes jó lesz? - Játékpénzt elfogad? Házibuliban odamegy a fiú a magányos lányhoz: - Szia! Veled senki sem táncol?! - Nem... - Akkor feltennéd a virslit főni? - Azt hallottad, hogy rájöttek a Loch Ness-i szörny titkára? - ??? - Nincs is neki titkára Sztem egyelőre elég ennyi....gondolom így vagytok vele ti is XD
×
×
  • Create New...