Jump to content
PirateClub.hu

Errorka2

Veterán
  • Pontszám

    97
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by Errorka2

  1. tiger105: Azért döntöttem először az Android mellett, mert azt ígérték, hogy

    • ingyenes frissítések lesznek az operációs rendszerhez (Samsung Spica Android 2.1-el lett véve azóta sincs rá hivatalos frissítés) (A régebbig Spicák 1.6-ossal futottak.)
    • az új appok is kompatibilisek régebbi android verziókkal vagy korlátozottan, de használhatóak (egy csomó program kiírja, hogy min 2.2-es kell rosszabb esetben ez csak telepítés után derül ki)

    Ezekkel még nem is lenne olyan nagy baj, hiszen nem lehet támogatni vagy frissíteni egy régebbi rendszert a végtelenségig.

     

    De a következő idegesítő hibákkal már nem tudtam kibékülni:

    1. Ha hívnak 5 másodperc míg a 100 fős telefonkönyből megjeleníti a nevet.
       
    2. Ha kb. 16MB-nál kevesebb a hely a telefonon nem fogad sms-t.
       
    3. A telefon idővel egyre lassabb lett. Szervízben újra rakták a szoftvert és jó volt kb. 3 napig utána újra belassult a telefon. Ezt nyáron eljátszottuk párszor, hogy hetente újra rakták és akkor újra a régi volt a telefon néhány napig.
       
    4. A Google programok amik alapból rajta vannak már annyi frissítést leszedtek, hogy a telefonról minden mást le kellett törölnöm. (Sajnos csak a 2.2-estől lehet a memórikártyára telepíteni programokat).
       
    5. A menüje néha jobban akad, mint a Samsung S5230-nek.
       
    6. Mivel kevés lett a hely, vissza kellett térnem az alap zenelejátszóra. Aminél ha véletlen lejátszást használok akkor a második játszott szám, mindig a lista első száma.

    Amit Igo-t adtak hozzá néha már betöltéskor kifagy. Ha betölt akkor 2-3 perc mire lesz jel, ez nem lenne baj de útközben is mindig kifagy, úgy pedig nehéz közlekedni.

     

    De amik tetszenek benne:

    APK telepítés bárhonnan, ez Windows Phonera alapból nincs.

    Rengeteg ingyenes program.

    Bele lehet tekerni a számokba.

     

    Új telefonom pedig még nem lesz egy darabig, ilyen drágán biztosan nem. Szóval az első androidod telefonom ezért volt csalódás.

×
×
  • Create New...