Jump to content
PirateClub.hu

tornacsutka

Veterán
  • Pontszám

    41
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by tornacsutka

  1. Eredeti MPT patch, úrrá kell lenned a védelmi szoftvereden, semmi bajod nem lesz ettől. A letöltés és aktiválás idejére az ESET aktív védelmét kénytelen leszel leállítani. a Patch lefutása után pedig ismét engedélyezd.

  2. Ha jól gondolom a tiéd is keygenes verzió, ahol a hosts fájl is kell szerkeszteni, hogy ne tudja "odahaza" ellenőrizni a kódot. Feltételezem az is megtörtént.

     

    Létezett anno MPT patch is hozzá, ha a keygenes megoldás továbbra sem megy, egy próbát megérhet ez is.

    http://distro.0777.ir/index.php?dir=MPT/2012/10.October/&file=adobe.acrobat.xi.pro.patch-MPT.rar
  3. Ha a Google segítségével rákeresel az "usb format" kifejezésre, egy rakás USB programot talál, amelyek mind e kütyük formázásához készültek. A helyedben én begyűjtenék egy párat, és azokkal megnézném, hogy van e köztük olyan amelyik többet tud a jelenleginél, és tud kezdeni valamit az adott eszközzel. Ezzel tulajdonképp még semmit nem veszítesz. UAC-os rendszereken, rendszergazdai jog kell legtöbb ilyen programnak, hogy működjön.

  4. Meglehet hogy újabb verzióra lépés megoldaná a 8.1-es óta jelentkező problémát. Egyébként is 5.9 a friss verzió az általad kedvelt TC ultimate verzióból. 

     

    Az eredeti kérdésre reagálva, igen táblázatkezelő általában kell, és nem feltétel a TC, de az utóbbi években kezd egyeduralkodóvá válni.

  5. Valószínűleg megoldja a problémád örökre, ha leszeded ezt a kis programot,

    http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb963902.aspx

    Elindítod az autoruns.exe-t és megkeresed az "Everithyng" vagy "Logon" ablakban azt a sort, ami az általad emlegetett fájlra vonatkozik, és kiveszed előle a pipát. Ha nem lehet kivenni a pipát, akkor rendszergazdai jog kell, ha elsőre nem találod a bejegyzést, akkor meg még egy "ima" is. :)

     

    A nevezett hely, (Temp mappa) átmeneti tároló, onnan, telepítés kivételével, program nem indul, akár teljesen is kiüríthető a mappa, néhány, éppen használatban lévő ideiglenes, fájl kivételével, A Ccleaner és a többi hasonló program is kiüríti a helyet. A keresett fájl, egy félbemaradt művelet fájlja lehetett, és a rávonatkozó bejegyzés is bent maradt a regisztrációs adatbázisban. Az már más kérdés, hogy miként és miért történt így. Rosszabb esetben rossz indulatú alkalmazások is tanyázhatnak a mappában. A javasolt programmal ezt az indító bejegyzést változtatod meg, hogy nem keresse indulásnál. Ép ezért, meg mert szinte bármit lelehet állítani a programmal, körültekintően javasolt használni.

  6. Volt szerencsém belenézni néhány X faktor műsorba. Ennél gyengébb énekeseket, énekleni nem tudó embereket, énekes műsorban még nem láttam. De még így is többet érnek mint ez az impotens zsűri, a hányinger fog el, amikor sorra nem merik felvállalni a döntést, és lepasszolják azt a nézőknek. Hát csak gratulálni tudok ezért a hányás műsorhoz.

×
×
  • Create New...