Jump to content
PirateClub.hu

tornacsutka

Törzstag
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

223 Tisztelt

About tornacsutka

 • Rank
  Zsebibaba

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 1. tornacsutka

  Másfél órás együtlét,szerintetek ez normális?

  ....szintén oda vissza úttal?
 2. tornacsutka

  Microsoft Windows 7

  Én a System Volume Information mappát megnézném, mert a biztonsági mentések szépen nyelik a helyet.
 3. tornacsutka

  Microsoft Windows 7

  Ezen az oldalon <tweaking.com> létezik egy program, nevezetesen a Windows Repair (All In One). Azzal is tehetsz egy próbát ha nem alakul. Határozottan hasznos tud lenni bizonyos hibák esetén.
 4. tornacsutka

  A Nagy Adobe Téma

  Eredeti MPT patch, úrrá kell lenned a védelmi szoftvereden, semmi bajod nem lesz ettől. A letöltés és aktiválás idejére az ESET aktív védelmét kénytelen leszel leállítani. a Patch lefutása után pedig ismét engedélyezd.
 5. tornacsutka

  A Nagy Adobe Téma

  Ha jól gondolom a tiéd is keygenes verzió, ahol a hosts fájl is kell szerkeszteni, hogy ne tudja "odahaza" ellenőrizni a kódot. Feltételezem az is megtörtént. Létezett anno MPT patch is hozzá, ha a keygenes megoldás továbbra sem megy, egy próbát megérhet ez is. [Hidden Content]
 6. tornacsutka

  pendrive formázása

  Ha a Google segítségével rákeresel az "usb format" kifejezésre, egy rakás USB programot talál, amelyek mind e kütyük formázásához készültek. A helyedben én begyűjtenék egy párat, és azokkal megnézném, hogy van e köztük olyan amelyik többet tud a jelenleginél, és tud kezdeni valamit az adott eszközzel. Ezzel tulajdonképp még semmit nem veszítesz. UAC-os rendszereken, rendszergazdai jog kell legtöbb ilyen programnak, hogy működjön.
 7. tornacsutka

  Microsoft Windows 7

  Nincs a felhasználó nevében valami különleges karakter? Esetleg ékezetes betű?
 8. tornacsutka

  Total Comander Vs. Sajátgép

  Meglehet hogy újabb verzióra lépés megoldaná a 8.1-es óta jelentkező problémát. Egyébként is 5.9 a friss verzió az általad kedvelt TC ultimate verzióból. Az eredeti kérdésre reagálva, igen táblázatkezelő általában kell, és nem feltétel a TC, de az utóbbi években kezd egyeduralkodóvá válni.
 9. tornacsutka

  Microsoft Windows 7

  Valószínűleg megoldja a problémád örökre, ha leszeded ezt a kis programot, [Hidden Content] Elindítod az autoruns.exe-t és megkeresed az "Everithyng" vagy "Logon" ablakban azt a sort, ami az általad emlegetett fájlra vonatkozik, és kiveszed előle a pipát. Ha nem lehet kivenni a pipát, akkor rendszergazdai jog kell, ha elsőre nem találod a bejegyzést, akkor meg még egy "ima" is. A nevezett hely, (Temp mappa) átmeneti tároló, onnan, telepítés kivételével, program nem indul, akár teljesen is kiüríthető a mappa, néhány, éppen használatban lévő ideiglenes, fájl kivételével, A Ccleaner és a többi hasonló program is kiüríti a helyet. A keresett fájl, egy félbemaradt művelet fájlja lehetett, és a rávonatkozó bejegyzés is bent maradt a regisztrációs adatbázisban. Az már más kérdés, hogy miként és miért történt így. Rosszabb esetben rossz indulatú alkalmazások is tanyázhatnak a mappában. A javasolt programmal ezt az indító bejegyzést változtatod meg, hogy nem keresse indulásnál. Ép ezért, meg mert szinte bármit lelehet állítani a programmal, körültekintően javasolt használni.
 10. tornacsutka

  NAGY Windows 8 és 8.1 Gyűjtőtéma

  A Heldigard féle, itt kettő hozzászólással feljebb az nem jó? Csak mert jelenleg az egyetlen amiről azt állítja a fejlesztője, hogy minden W8.1-en működik. 180 napra aktivál. Az utóbbi 5-10 napban sokat dolgozott rajta, két naponta voltak újabb kiadásai. Mert ha nem jó, akkor inkább érdemes törölni onnan, feleslegesen nem vesződjön vele senki.
 11. tornacsutka

  NAGY Windows 8 és 8.1 Gyűjtőtéma

  Heldigard féle KMSpico v9.0.5.20131119 Stable Edition. [Hidden Content] Password: 2013 - Requirements: .NET 4.0 or Windows 8/8.1/2012/R2. - Activate: Windows Vista Business/N/Enterprise/N Windows 7 Professional/N/Enterprise/N Windows 8 All Windows 8.1 All Office 2010/2013 Windows Server 2008/Standard/Datacenter/Enterprise/2008R2/Standard/Datacenter/Enterprise/ Windows Server 2012/Standard/Datacenter/2012R2/Standard/Datacenter 1. Run KMSpico_setup.exe 2. Install it. 2.1 For W8.1 Accept Install the Tap Network driver. 3. Done. Based off of open source code KMSEmulator of mikmik38, deagles and jm287. Recommendations Optional: - Make exceptions to Directory %ProgramFiles%\KMSpico\*.exe in Antivirus or Defender. How This Program Works: 1. Install KMSpico in Windows. 1.1 Create Shortcuts for KMSpico 1.2 In W8.1 Install the Tap Network Driver. 2. Run automatically KMSELDI. 2.1 Make Tokens Backup. 2.2 Detect VL or Retail and depending of the License Status activate or convert to VL. 2.3 Activate for 180 days all VL products found. 3. Install a windows service that reactive every windows start. 4. Create a task schedule for AutoPico to run every 24 hours. Alkalmas rendszer hiányában, magam nem teszteltem.
 12. tornacsutka

  NAGY Windows 8 és 8.1 Gyűjtőtéma

  Ez egy teljesen friss aktivátor. A leírást böngészve, mintha VL verziókhoz lenne....../teszteletlen/ Leírás itt: [Hidden Content] A többi meg itt:: [Hidden Content]
 13. Csak tippelgetés szinten! Teljes formázást csináltál a telepítés elején?
×