Jump to content
PirateClub.hu

szkafander

Veterán
  • Pontszám

    16
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: szkafander

  1. szkafander

    Pirateclub - Reklámok

    "bikatoke" már leírta, mit tegyetek! Létezik Firefox és IE verzió is.
  2. Ki kellett volna bővíteni a választási lehetőségeket, nincs olyan sok, hogy ne lehetne felsorolni, az alapokat. Reális képet kaphattál volna. Így sértve érezhetik magukat, az alma és a pingvines disztribúciót, rendszereket használók, de a régebbi winfosokkal rendelkezők sem tudnak érdemben választani. Amúgy Win7 de kóstolgatom rajta az Ubuntu 10.10-et is.
  3. szkafander

    Virtual box

    Én ha fogadni kéne, arra tippelnék, hogy a virtualboxban próbált Ubuntu, plusz teherként használja a géped. Egyik a virtualboxot futtató rendszer, a másik meg az Ubuntu. A kettő meg nem sok neki? Nem nagyon írtál gépadatokat, ezért a kérdés. Ha meg csak CD-bootolsz, akkor csak egy rendszer van, övé az egész gép, úgy garázdálkodik ahogy akar.
  4. Az 1GB ram elég neki, de nem túl sok Ezzel csak azt akarom érzékeltetni, hogy több program, ill. nem kiürült memória esetén, lesznek lemez műveleteid, de elmegy vele. A telepítőkről, csak annyit akarok mondani, a legtöbb telepítőből el volt távolítva a "kötelező kiválasztást meghatározó fájl". Magyarul lehetett telepíteni minden verzióban. Kiírni DVD képként kell betallózod a kicsomagolt DVD képet és kiírod. Na ugye én itt Nero programmal való kiírásról beszélek, de nem hiszem hogy másikkal másképp kellene. Am... én a helyedben ISO kezelő programmal meggyőződnék kiírás előtt, hogy biztos alatta legyen a boot rész.
  5. szkafander

    Microsoft Windows 7

    Csak reménykedem, hogy nem egy "könnyített" Windows 7 telepítőt szedtél le, és azért a probléma. A nyomtatok kezelése mindig nagy rizikó operációs rendszer váltáskor. Nem csak Windows 7 esetében van ez így, hanem a korábbi rendszerek 98, XP, Vista ...stb rendszerek közti váltásnál is. De én látok oldalt, ahol található driver az eszközödhöz, ezt nézted már? http://www.windows7next.com/lexmark-1200-windows-7-drivers/ Egyébként általánosságban azt javasolnám, nem csak neked, hogy ilyen esetben próbáljatok meg a nyomtató hozzáadása ablakban, közvetlen közeli eszközt keresni, és azt a drivert telepíteni. Általában kezelni szokta. Most ilyenre nincs lehetőség.
  6. Én egy Home Premium verzióval próbálkoznék elsőnek, de az is lehet, hogy a Home Basic is elég lenne, hisz az aero felület nekem nagyon gyanús hogy nem fog menni. Bár utóbbinál a "mediacenter" hiánya nem tudom milyen hatással lenne, a többi viszont szinte biztos, hogy nem nagy veszteség.
  7. lassú lesz ez tuti. és az aerora felületben sem vagyok biztos, hogy megy, fogadni ellene fogadnék. De mi mindannyian abból indulunk ki, hogy Ultimate verzió lesz amit pakolsz. Nem akarsz jóval gyengébbet, "belépő szintűt" pakolni? Csak mert az Ultimate csak akkor eszik kevesebbet 650-700 Mb-nál, ha kikapcsolod. Tehát sok lesz a merevlemezre írás, ami ugye nem fogja felgyorsítani.
  8. Nem szeretnék Darvin díj jelölt lenni. Előre megalkudott pénzért meg pláne nem.
  9. szkafander

    Microsoft Windows 7

    Vezérlőpult > eszközkezelő > egér tulajdonságok > energiagazdálkodás. Ott alapból ki van pipálva, hogy felébresztheti.
×
×
  • Create New...