Jump to content
PirateClub.hu

Edenbrook

Veterán
  • Pontszám

    10
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Minden tőle: Edenbrook

  1. Gondolom mar megoldodott, mivel majd egy eve irtad, de ha nem, akkor... akkor arra tudok gondolni, hogy az MSI nem tud elegendo aramot szolgaltatni azon az ominozus USB porton (tularamvedelem kapcsolgat le). Alapjaban veve az USB portok 500mA leadasara kepesek, nemelyik kevesebbre (mivel itt laptoprol van szo). Ezert fordult elo regebben, hogy "nagyobb" fogyaszto eseten, pl a Huawei E220 HSDPA modemnel volt ilyen, hogy Y USB kabelt is mellekeltek a megnovekedett terheles taplalasara. http://withfriendship.com/images/i/44878/Huawei-E220-wallpaper.jpg
  2. Az egesz gepben ami egy csekely osszeget meger, az az ASUS 512MB AGP-s kartya, meg talan a HDD, de egy socket 478-as P4-nek igazabol csak eszmei erteke van. Valoszinusitem, hogy sima paralel ATA a 320-as HDD.
  3. Edenbrook

    Genius SW-HF 5000

    Az elso ket hangszoro vegfokozata lehet elszallva, dupla vegfok IC-t hasznaltak (TDA7269). Hangeroszabalyozaskor serceges a megkopott szabalyozo miatt van. Ha jartas vagy az elektronikaban, akkor meg fogod tudni javitani, valoszinu 3 alkatresz cserejevel: halozati kapcsolo, hangeroszabalyozo potmeter es a vegfok IC. Emailban el tudom kuldeni a szervizkonyvet.
  4. Azert ovatosan az ilyen tanacsokkal. A kompozit video (sarga RCA), mint nevebol is kitunik, osszetett videojellel dolgozik, vagyis egy erparon van tovabbitva a videojel es a szinkronjelek. A VGA, igaz analog jelszintu, DE a harom szincsatorna kulon-kulon talalhato, raadasul a szinkronjelek (vizszintes-fuggoleges) is kulon-kulon ereken, ezert is 15 polusu es nem 2
  5. Ha Maggisz valos erteket adott meg, akkor szerencsed van, mert mifelenk itt Irorszagban mar nem tudnad eladni, az erteke egyenlo a nullaval. CRT monitorok amugy is ingyen vannak, mert igazabol senkinek nem kell. Az LCD-k is, ha sima, nem wide, akkor nagyon olcso, pl 17" kb €30-40. de nehez vevot talalni ra. Asztali gepet, ha "sima" is nehez eladni, egy P4 HT 3GHz-es, branded, azaz HP vagy Dell €50-70-ert esetleg(!) elkel.
  6. Edenbrook

    Mennyit adnátok ezért?

    kb €160, max €180 nalunk ez a kaliberu laptop.
×
×
  • Create New...