Jump to content
PirateClub.hu

scszsuzsa1974

Felhasználó
  • Pontszám

    5
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

scszsuzsa1974's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Ok.Elnézést ha nem voltam moderált,csak féltem hogy ismét kapok a fejemre.Csak próbálnám ugy csinálni hogy jó legyen a manoimnak.
  2. köszönöm a választ.akkor azsem megoldás.hogy előfizetöt választok,megrendelem,fizetek egy kissebb csomagot,de az összes csatiját befogjam?kérem nem lebaszni!
  3. Kedves!Mindig van mindenre megoldás,eddig legalábbis volt.Az okosok,AKIK értenek hozzá,mindig megoldást találnak megoldást az ilyen kaliberű dolgokra.És attol hogy még pár hete azt irták itt hogy nincs megoldás,az nem jelenti azt hogy ez igyis van.Én csak érdeklödtem.És valoban nem lenne nagy összeg 3rugó,de énis mint 2 gyerekes anyuka,munkanélkülin itthol,nincs idöm tv-ézni,de a gyerekek a mese csatornát szeretik,ugygondoltam h azért miért fizetnél havi 3-at,szinte 1 csatornáért.Erröl ennyit.Nem kéne egyböl más torkának ugrani,ha nemtudjuk mizu.PANDERSON!Köszi hogy te nem kaptál be!
  4. Akkor a beltérit nemtudjuk már használni?nincs megoldás?
  5. sziasztok!Az estleg megoldás lenne hogy átmennék más szolgáltatohoz?azokat a csatornákat lehetne fogni okosbeltérivel?
×
×
  • Create New...