Jump to content
PirateClub.hu

WiŁs0n

Törzstag
  • Pontszám

    28
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by WiŁs0n

  1. Szasztok!!! Nézzétek meg első saját készítésű zenés videóm (PowerDirectorral csináltam, nem gagyi Múvi Mékerrel :D ). Szavazzatok, kommenteljetek és ami a legfontosabb SUBSCRIBE PLS :) (Iratkozz fel a csatornámra ;) )

     

    http://www.youtube.com/watch?v=zFT2UPnbJtM

  2. Nekem nem tetszik, mert nem látom annyira értelmét, csak ahogy a címe is mutatja : Egy idegesítő narancs :D (És igen értem amit beszélnek, szóval nem ez a gond.)

  3. Lehet hogy akinek beadják zombi lesz és eljő a zombiapokalioszis és olyan lesz mint a Resident Evilben. :D Ezért lesz 2012-ben világvége :D .

     

    Amúgy én nem konkrétan a haláltól félek, hanem attól hogy majd itt kell hagynom a leendő gyerekeimet, unokáimat. :S Vagy ha meghal valaki nem azért sírok mert meghalt. Hanem mert nem találkozhatok többé vele, tudom hogy soha többé nem hallom a hangját stb. Ezek miatt szomorú számomra mikor valaki meghal. :(

  4. Fogadjunk hogy Vili bának xD . Kemény volt azért a Linda anyja óvszert ajándékozott a Petinek xD ''Ha nem csak járni akarsz a lányommal használ EZT.'' Wáá besírtam xD Jó hogy azt el nem mondta hogy kell használni. Kár hogy azt nem mutatták mikor a Géza betette Zsófinak. :D

     

    annyi igényes külföldi sorozat van, ez meg a 54654165*546^2 rész után is ugyanolyan unalmas :|

     

    Aha majd pont a Szíeszájt (mellesleg ebből is van már párezer féle sorozat, és akkor még a BK másol mi? Legaláb az magát másolja.) fogom nézni ahol ráadásul még a részek között sincs összefüggés, csak ugyanazok a szereplők. Olyan bénaság. Meg nézzem a mentalistát? A főszereplő pasi olyan mértékben unszimpi hogy legszívesebben egy kanál vízben folytanám meg. Vagy mi van még? Ja hát a kedvencem meg a hazudj ha tudsz. Ott is komolyan mondom a főszereplőnek olyan feje van mint egy ananász. Meg unalmas is. Ha annyira tudja hogy hazudni fognak előre miért kérdezi őket ki? Pfff Mondjuk egyetlen igényes külföldi sorozatot ismerek az meg a Doktor House. Az legalább érdekes, van összefüggés a részek között, és mindig mutat vmi újat.

  5. Nemtom hogy elégedett vagyok e vele ma megyek vérvételre, ha fájni fog akkor nem leszek elégedett ha nem akkor meg igen :P:D

     

    Egyáltalán nem vagyok elégedett! Nem is foglalkoznak a betegekkel, a legtöbb bunkó, beképzelt nagyképű. Esetleg ha szépen odanyújtod neki a borítékot megtömve, akkor foglalkoznak veled ... Sajnos!

     

    Jah ez sajnos igaz.

     

     

    Hát amennyit én járok orvoshoz...szinte semmit, amikor meg elmegyek ad valami király gyógyszert, kiír a hétre a suliból, ő nagyon tudja a dolgát.

     

    Pont így vagyok ezzel az egész orvos dologgal én is. Hálistennek ritkán kell orvoshoz járnom. :)

  6. Háháhá ezt el is tettem a kedvencek közé :D

     

    Amúgy ez hasonlít a trombitavizsgámra, ott én is mindent félrenyomtam xD

     

    De amúgy ő direkt csinálja ezt vagy ilyen béna? :D:lol: Besírtam :D 2:30-tól 3:00-ig a legjobb xD

  7. Szerintem írd. Én egyszer elkezdtem írni egy könyvet kb 50 oldalig jutottam, mikor eltűnt belőlem a lelkesedés és az ötletek. Most szívesen újraolvasnám ha meg lenne valahol, de letöröltem (Hülye voltam :S)

×
×
  • Create New...