Jump to content
PirateClub.hu

WiŁs0n

Törzstag
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About WiŁs0n

 • Rank
  Zsebibaba
 • Birthday 06/26/1996

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Zuniverzum
 1. WiŁs0n

  Madcon - Beggin

  Szasztok!!! Nézzétek meg első saját készítésű zenés videóm (PowerDirectorral csináltam, nem gagyi Múvi Mékerrel ). Szavazzatok, kommenteljetek és ami a legfontosabb SUBSCRIBE PLS (Iratkozz fel a csatornámra ) [Hidden Content]
 2. WiŁs0n

  Csont is törhet a szex hevében!

  Hogy szexelnek ezek? :o xD Kirúgták vagy mi? Tiszta Supermanek xD
 3. WiŁs0n

  Annoying Orage

  Nekem nem tetszik, mert nem látom annyira értelmét, csak ahogy a címe is mutatja : Egy idegesítő narancs (És igen értem amit beszélnek, szóval nem ez a gond.)
 4. Lehet hogy akinek beadják zombi lesz és eljő a zombiapokalioszis és olyan lesz mint a Resident Evilben. Ezért lesz 2012-ben világvége . Amúgy én nem konkrétan a haláltól félek, hanem attól hogy majd itt kell hagynom a leendő gyerekeimet, unokáimat. :S Vagy ha meghal valaki nem azért sírok mert meghalt. Hanem mert nem találkozhatok többé vele, tudom hogy soha többé nem hallom a hangját stb. Ezek miatt szomorú számomra mikor valaki meghal.
 5. WiŁs0n

  Barátok Közt

  Fogadjunk hogy Vili bának xD . Kemény volt azért a Linda anyja óvszert ajándékozott a Petinek xD ''Ha nem csak járni akarsz a lányommal használ EZT.'' Wáá besírtam xD Jó hogy azt el nem mondta hogy kell használni. Kár hogy azt nem mutatták mikor a Géza betette Zsófinak. Aha majd pont a Szíeszájt (mellesleg ebből is van már párezer féle sorozat, és akkor még a BK másol mi? Legaláb az magát másolja.) fogom nézni ahol ráadásul még a részek között sincs összefüggés, csak ugyanazok a szereplők. Olyan bénaság. Meg nézzem a mentalistát? A főszereplő pasi olyan mértékben unszimpi hogy legszívesebben egy kanál vízben folytanám meg. Vagy mi van még? Ja hát a kedvencem meg a hazudj ha tudsz. Ott is komolyan mondom a főszereplőnek olyan feje van mint egy ananász. Meg unalmas is. Ha annyira tudja hogy hazudni fognak előre miért kérdezi őket ki? Pfff Mondjuk egyetlen igényes külföldi sorozatot ismerek az meg a Doktor House. Az legalább érdekes, van összefüggés a részek között, és mindig mutat vmi újat.
 6. WiŁs0n

  Főzés

  Naggggyon LOL annnyit szakadtam Köszi hogy megosztottad velünk Amúgy én sajnáltam a csávót, olyan szimpatikus
 7. Szerintem ez hülyeség, az élet normális rendje az hogy 70-100 éves kor között meghalunk. Ne akarjuk már ezt megváltoztatni.
 8. WiŁs0n

  A kínaiak már kilométerekre teleportálnak

  WOW erről még nem is hallottam. Szenzációs
 9. WiŁs0n

  Elképesztő ötlet a NASA-tól!

  Szerintem jó ötlet, de mint mondták előttem hogyha idehozzák a köveket, valszeg semmit nem találnak rajtuk, mert a föld légkörében elpusztulnak szerintem. Ha annyira életet akarnak kutatni menjenek el a Marsra szerintem ott kutassák.
 10. Nemtom hogy elégedett vagyok e vele ma megyek vérvételre, ha fájni fog akkor nem leszek elégedett ha nem akkor meg igen Jah ez sajnos igaz. Pont így vagyok ezzel az egész orvos dologgal én is. Hálistennek ritkán kell orvoshoz járnom.
 11. WiŁs0n

  300 főzöcske

  Ezt már láttam, de nagyot röhögtem rajta
 12. WiŁs0n

  Titanic c film zenéje

  Háháhá ezt el is tettem a kedvencek közé Amúgy ez hasonlít a trombitavizsgámra, ott én is mindent félrenyomtam xD De amúgy ő direkt csinálja ezt vagy ilyen béna? Besírtam 2:30-tól 3:00-ig a legjobb xD
 13. WiŁs0n

  Írjak könyvet?

  Szerintem írd. Én egyszer elkezdtem írni egy könyvet kb 50 oldalig jutottam, mikor eltűnt belőlem a lelkesedés és az ötletek. Most szívesen újraolvasnám ha meg lenne valahol, de letöröltem (Hülye voltam :S)
×