Jump to content
PirateClub.hu

ice-w2.0

Törzstag
  • Pontszám

    122
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by ice-w2.0

  1. Tegnap sajna nem tudtam nézni, de ez már tényleg nem okés. Itt tényleg valami nagy baj van. 3 olyan meccset hagytak elúszni, amit lazán hozni kellet volna? Alexnek nagyon gyorsan helyre kell tennie a fiukat, mert ez nem mehet így sokáig.

  2. És miért lenne baj, hogy kevesebb a hsz-od? :D Én pl nem azért vok az oldalon, hogy hszeket gyűjtsek.

     

    Nem tudom te hogy vagy vele :D

     

     

    Én se a hsz gyűjtés miatt vagyok itt, de nem véletlenül van hsz számláló és lehet, h valakinek számít(vagy aktívitást is lehet nézni rajta, gondolok itt azokra akik 1-2 éve be vannak regizve és 1 hsz-ük nem volt). Én csak felvettetem ezt, ha törlik akkor ez van, de lehet, h másnak nem esne jól. Ha pl 60 hsz-ét törölnék. Mert egy 2 éves topciba írt 60 hsz-t és az csak úgy eltűnne.

  3. Én még mindig úgy gondolom, h az olyan témákat amihez 2-3-4 éve senki sem szólt hozzá, azt lazán lehetne törölni. Csak azt nem tudom, h ez hsz statisztika szempontjából hogy alakulna. Tehát ha valaki írt egy hsz-t 3 évvel ezelőtt, mivel a téma törölve lenne a, akkor a hsz is törlődne-e. Pl van 100 hsz-e valakinek, törölve lenne egy régi téma és ezzel a hsz is, akkor 99 lenne. De ha nem, akkor sztem lazán lehetne törölgetni az ilyen régi témákat.

  4. Köszi a segítséget :) A digit én is próbáltam, de a felhasználási feltételben benne van, ha regizek és nézi akarom a meccset, fizetnem kell érte :blink: Így hát gyorsan átrohantam apámhoz, szerencsére neki pont digije van :D

     

    És hát igen, ezt lazán kellet volna vinni, de a 11-nél már láttam, h az nem lesz jó. Látni lehetett, h merre dől a kapus és erre csak oda rúgja :( Ezt inkább Scholes-nak vagy Giggs-nek kellet volna rúgnia. De azt se értem, h mikkor volt a fejes gól Hangeland-tól, asszem Evens volt ott(de nem biztos), h miért nem ért bele??? Csak nézte a labdát és hagyta h bemenjen mellette.

  5. Sziasztok.

     

    Ahogy látom az a rohadt digi megvette a közvetítési jogot :angry: Nem tudnátok adni egy linket, h neten hol tudnám nézni? Már múlthéten is néztem volna de nem adta senki, mármint a tré-nél senki. Ez az egyetlen bajnokság amit figyelemmel követek(csak nézem a meccseket :) ), és erre tessék ilyen szemetek miatt nem láthatom :angry: Tavaly is ez volt asszem a bundes ligával. Hihetetlen. :(

  6. iPhone 4G telefon nem létezik! ;)

     

    És a topic nyitóját megkérem, hogy tanuljon meg angolul, mert mint gyümölcsöt is úgy kell írni h apple (nem két "l"-lel, ált. iskola 1. osztály)

     

     

    Igen, ezt már jeleztem is a topic nyitójának már 1 hete, de semmi változás. Sem a "4G" átírásában 3Gs-re, és az "Aplle" szó átírásában sem.

  7. Istenem, ti végig olvassátok amit irtok????? a két teló lassan már ugyan az, és árban is majdnem megegyeznek, szinte azon vitatkoztok, h melyik a jobb, a vidéki kemencében sütött kenyér, vagy a Bp-i pékségben. És egy kis kimutatás:

     

    # Az iPhone használók több mint 70 százaléka férfi Amerikában.

     

    # 26 százalék 13-34 év közötti, 27 százalék 25-34 éves és 31 százalék 35-49 éves.

     

    # 46 százaléknak van gyereke.

     

    2009. júniusában

     

     

    És akkor kezdjem el én is azt mondani, h sok kis pláza cicának nem iphone-ja van, hanem samsung s5230 pink, és hasonló telo????

    Én napi szinten szoktam látni iPhone-t használót és 10/8 felnőtt a tulajdonosa. Az, h csak a kis csitriknek van iPhone-juk az egy h*lye sztereotípia.

×
×
  • Create New...