Jump to content
PirateClub.hu

ice-w2.0

Törzstag
  • Pontszám

    122
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi

ice-w2.0's Achievements

Jómunkásember

Jómunkásember (7/24)

0

Közösségi hírnév

  1. ice-w2.0

    Manchester United

    Értem, köszi az infót.
  2. ice-w2.0

    Manchester United

    Rooney megsérült?? Mikor? Hol? Hogyan? De gyűlölöm most a digitv-t, fúúj.
  3. ice-w2.0

    Manchester United

    Tegnap sajna nem tudtam nézni, de ez már tényleg nem okés. Itt tényleg valami nagy baj van. 3 olyan meccset hagytak elúszni, amit lazán hozni kellet volna? Alexnek nagyon gyorsan helyre kell tennie a fiukat, mert ez nem mehet így sokáig.
  4. ice-w2.0

    Ötletek A Fórumhoz

    Én se a hsz gyűjtés miatt vagyok itt, de nem véletlenül van hsz számláló és lehet, h valakinek számít(vagy aktívitást is lehet nézni rajta, gondolok itt azokra akik 1-2 éve be vannak regizve és 1 hsz-ük nem volt). Én csak felvettetem ezt, ha törlik akkor ez van, de lehet, h másnak nem esne jól. Ha pl 60 hsz-ét törölnék. Mert egy 2 éves topciba írt 60 hsz-t és az csak úgy eltűnne.
  5. ice-w2.0

    NFL - Amerikai foci

    Vasárnap lesz majd asszem 21:45 -kor Szerk.: De ha 5 hsz-el feljebb mész akkor azt is megtudod, h kik játszanak
  6. ice-w2.0

    NFL - Amerikai foci

    A Saints h kapott ki? És ez a Packers-Bears találkozó is meglepő volt számomra
  7. ice-w2.0

    Szellemlovas 2.

    Szerintem tök jó film volt, és örülök, h lesz folytatása.
  8. ice-w2.0

    Ötletek A Fórumhoz

    Én még mindig úgy gondolom, h az olyan témákat amihez 2-3-4 éve senki sem szólt hozzá, azt lazán lehetne törölni. Csak azt nem tudom, h ez hsz statisztika szempontjából hogy alakulna. Tehát ha valaki írt egy hsz-t 3 évvel ezelőtt, mivel a téma törölve lenne a, akkor a hsz is törlődne-e. Pl van 100 hsz-e valakinek, törölve lenne egy régi téma és ezzel a hsz is, akkor 99 lenne. De ha nem, akkor sztem lazán lehetne törölgetni az ilyen régi témákat.
  9. ice-w2.0

    Ötletek A Fórumhoz

    Sziasztok Nekem olyan ötletem lenne, h pl a szerveren egy kicsit könnyítsünk, h a Hírek topickban pl a 2006, 2007, talán még a 2008-as híreket kilehetne törölni. Ezzel talán lehetne egy kicsit könnyíteni a szerveren.
  10. ice-w2.0

    Manchester United

    Köszi a segítséget A digit én is próbáltam, de a felhasználási feltételben benne van, ha regizek és nézi akarom a meccset, fizetnem kell érte Így hát gyorsan átrohantam apámhoz, szerencsére neki pont digije van És hát igen, ezt lazán kellet volna vinni, de a 11-nél már láttam, h az nem lesz jó. Látni lehetett, h merre dől a kapus és erre csak oda rúgja Ezt inkább Scholes-nak vagy Giggs-nek kellet volna rúgnia. De azt se értem, h mikkor volt a fejes gól Hangeland-tól, asszem Evens volt ott(de nem biztos), h miért nem ért bele??? Csak nézte a labdát és hagyta h bemenjen mellette.
  11. ice-w2.0

    Manchester United

    Sziasztok. Ahogy látom az a rohadt digi megvette a közvetítési jogot Nem tudnátok adni egy linket, h neten hol tudnám nézni? Már múlthéten is néztem volna de nem adta senki, mármint a tré-nél senki. Ez az egyetlen bajnokság amit figyelemmel követek(csak nézem a meccseket ), és erre tessék ilyen szemetek miatt nem láthatom Tavaly is ez volt asszem a bundes ligával. Hihetetlen.
  12. ice-w2.0

    Kocsi típusok és vezetőik...

    Hatalmas és mind igaz
  13. ice-w2.0

    Harry Potter 7 1-2.rész

    Már rég olvastam, de a végén pont ott lesz egy nagy csata, szóval nagy pusztítás lesz. Lehet újra kéne olvasnom És sajnos jó pár szereplő meg is hal benne, szóval elég szomorú rész is lesz.
  14. ice-w2.0

    iphone 4G vagy HTC HD2

    Igen, ezt már jeleztem is a topic nyitójának már 1 hete, de semmi változás. Sem a "4G" átírásában 3Gs-re, és az "Aplle" szó átírásában sem.
  15. ice-w2.0

    iphone 4G vagy HTC HD2

    Az iPhone 3Gs akar lenne, figyeljünk már oda.
×
×
  • Create New...