Jump to content
PirateClub.hu

paulbig

Elit
  • Pontszám

    790
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Posts posted by paulbig

  1. Egy realista embernek tartom magam, így nem kergetek hiú ábrándokat amit a szívem diktálna nekem. Ésszerűség sztem nagyon fontos, nem szabad midnenféle álomvilágba kergetned magad a szíved útján.

  2. És szerinte a zuzmók nem élőlény? Amúgy tudja mindenki, hogy aki/ami igénytelen jobban elviseli a fizikai változásokat. Amúgy érdekes cikk volt, kössz. :)

    Az a vicc, hoyg a csótány nem igénytelen, nagyon tiszta élőlény, egyik műsorban láttam a diszkoverin, hogy folyamatosan tisztítják magukat :)

  3. Én tudom anno elkezdtem tanulni a max-ot, tutorokkal, meg haverral együtt. Az kb fél év volt, aztán abbahagytam és amikor újrakezdtem szinte mindent előlről kellett tanulnom :D Harmadik újrakezdésre már könnyebb volt a dolog :) de a textúrázás embert próbáló dolog...

  4. Persze persze, de mivel észrevehetted, hogy a Photoshop-pos topikokban csak pofázok, így gondolhatod, hogy nulla érzékem van az ilyesmihez :D Próbálgattam textúrázni, ami kb úgy néz ki mint ha egy 4 éves rajzolgatott volna, na meg persze teli van hibákkal a robot így nem igazán tudtam textúrázni sem :)

     

    Mint mindig lenyűgöztél megint a képeiddel. A felszerelésekhez meg már csak egy harcos kellene :) Az autókról és a robotról nincs mit mondanom...királyok :D Tie-t meg én is csináltam, de az abszolút az első munkám volt szal azt nem érdemes berakni és a TIEd (milyen szójáték :D) mellett írtó gagyi lenne. Az űrhajónál meg meshsmooth rulz :D Nagyon szép munkák :)

     

    ui.: Esetleg odaadom a robotom és textúrázd fel :P

  5. A 3.??? Balról jobbra a harmadik? Az tiszta gáz sztem, meg max 10 perces munkám volt, és az üstökös csóvája sem az igazi :) A képeket meg rendereld le :) Személy szerint nekem az üveg robotom tettszik :)

×
×
  • Create New...