Jump to content
PirateClub.hu

hubertus12

Törzstag
 • Content Count

  47
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Semleges

About hubertus12

 • Rank
  Zsebibaba

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Lakhely
  Csolnok
 1. hubertus12

  kamera

  Sziasztok! Lassan egy éve van már egy Xperia Play telefonon, eddig kiválóan működött, de két napja nem működik a képernyőzár gomb és az előlapi kamera se. Reggel felraktam tölteni, délelőtt levettem és akkor kezdte. Újratelepítettem az egész androidos rendszert és semmi változás. Nagyon ritkán egy kis ideig működik a képernyőzár gomb, de utána megint semmi. Ha elindítom a kamerát és átváltom az előlapira, akkor kiírja, hogy nem lehet csatlakozni a kamerához és bezárul, majd ha újra megnyitom, akkor egyből kiírja, bezárul és nem tudom sehogy átváltani a hátlapira. Nincs root-olva a telefon, gyári alapbeállításon fut. Hardveres hibára gyanakszom. Aki tud, kérem segítsen! Előre is köszönöm!
 2. hubertus12

  Microsoft Windows 7

  Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy win 7 alatt a játékok stabilan 30-35 fps-el futnak, majd egyszer csak lemegy 10-15 fps-re de csak kb. 2 perce utána megint normális lesz. Minden játéknál ezt csinálja, mindegy hogy régi vagy új a game. Régen is használtam win 7-et de akkor nem csinálta ezt. Előre is kösz a választ!
 3. hubertus12

  érdekes windows üzenet

  itt a kép. kicsit szerkesztett mert a haveromnak küldtem át még régen és most megtalálta a gépén. XD
 4. hubertus12

  érdekes windows üzenet

  Egyik nap ültem a gép előtt és ezt az üzenetet dobta ki: Go outside, don't sit on pc so much. XD
 5. hubertus12

  Zene felismerő...:D

  The Rasmus - Time To Burn "About the time we gave up hoping, We never find these locks still open, Stumbling on stones unturned, The hurt we feel, we all have earned."
 6. hubertus12

  A világ legrövidebb könyvei!

  Tudok egyet: A szlovák történelem.
 7. hubertus12

  A világ LEGPOCSÉKABB és LEGSZÁNALMASABB viccei

  Megáll két rendőr egy pékségnél. Bemegy az egyik, majd egy pár perc múlva kijön. Odaszól a társának: - Ha kitalálod, mennyi kakaós csigát vettem, tiéd lehet mind a kettő! ----------------- - Mi az abszolút pletyka? - ??? - Amikor a néma elmondja a süketnek, hogy a vak látta a bénát szaladni. ----------------- Egy srác felszáll az éjjeli buszra, és flegmán odaveti a buszsofőrnek: - Mikor indul ez a szemétláda? - Majd ha megtelik szeméttel!
 8. hubertus12

  Film teszt

  ez jó
 9. hubertus12

  Barátok Közt VS Karib Tenger Kalózai 4 TRAILER

  ez nagyon jó lett, grat!
 10. hubertus12

  Aranyköpések és azok történetei(ha megosztod)

  vagy biológia óra előtt nyitva volt az ablak, bejön a tanár és mondja: - csukjátok már be az asztalt.........
 11. hubertus12

  Aranyköpések és azok történetei(ha megosztod)

  egyszer irodalomórán volt egy kis szöveg a könyvben aminek az volt a címe hogy "Életstatisztikák", mire osztálytársam:"élestragédiák"(de akadozva). hát szakadtunk a röhögéstől. vagy matekon(amúgy a tanárunk egy idegbajos mindig ideges):csöndbe ülünk az órán és figyeltük a tanárt, hogy mit mond, egyszercsak megyszólal: -ki fogtok magatoknak harcolni egy dolgozatot, mert nem figyeltek!!!!!
 12. hubertus12

  A világ LEGPOCSÉKABB és LEGSZÁNALMASABB viccei

  itt van pár darab: Két rendőr beszélget: -Hogy ízlett a Kindertojás ? -A csoki finom volt, de a kapszulát alig bírtam lenyelni. ------------------------------------------------------------------------- Egy járókelő megállít az utcán egy másikat: -Ne haragudjon… az állomást keresem. -Nem haragszom. Keresse. ------------------------------------------------------------------------- Mari néni elmegy az orvos és kiderül halálos beteg. Megkérdezi: -Doktor úr mennyi időm van hátra? Orvos: -Tíz. Mari néni: -De tíz mi? Hét, hónap... ? Orvos: -9, 8, 7, ……… ------------------------------------------------------------------------- Mi az: 100 lába van és 8 foga? Veresegyházi asszonykórus. ------------------------------------------------------------------------- Mi az: piros és ártalmas a fogakra? Tégla. ------------------------------------------------------------------------- Egy sétáló férfi megállít egy másikat: - Elnézést! Megmondaná, hogy jutok el a postára? - Az attól függ. Kocsival van? - Nem. - Akkor gyalog. ------------------------------------------------------------------------ Két kövér beszélget: - Mi ez az égett zsírszag? - Hasadra süt a nap! ----------------------------------------------------------------------- Hogyan lehet megismerni a fiatal tűzoltót? Elég könnyen. ---------------------------------------------------------------------- Farsang van az iskolában. Pistike a tanteremben Neoluxxal mázolja pirosra a fejét, majd egy egész flakon majonézt belenyom a szájába. Benyit a tanitónéni és megkérdezi: - Pistike, te minek ötöztél? - Mhmhmhmh! - Micsoda, Pistike, hogy mondod? - Mhmhmhmh!!! - Nem értem, Pistike, mit mondasz? Erre Pistike megnyomja a két teli pofazacskóját, mire egy csomó majonéz ömlik ki a száján, és azt mondja: - Pattanásnak! kb ennyi
 13. hubertus12

  Miért ne engedd hogy a barátnőd játszon a 360-on...

  sztem cod 4-eznek a shipment pályán
×