Jump to content
PirateClub.hu

salla

Törzstag
  • Pontszám

    210
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

Profile Information

  • Neme
    Férfi
  • Lakhely
    Highway 61

salla's Achievements

Citromdí­jas

Citromdí­jas (8/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Gondolom valami mágnesességen alapuló megoldást tekintenek örökmozgónak. Kár, hogy csak addig örök, amíg különböző feltételek teljesülnek
  2. Helytelen. Azért kell minden tantárgyból egy keveset tanulni, mert szükséged LEHET rá. Nem csak te jársz be abba az osztályba, hanem még más 20-30 gyerek (évfolyamokról ne is beszéljünk), akik közül előfordulhat, hogy a matematikára szüksége lesz a későbbiekben. És még nem tértem ki arra, hogy fejleszti a logikus gondolkodást, amire az élet nagyon sok területén szükség van. De ez már kezd nagyon off lenni.
  3. @b4m: Azért ne felejtsd el, hogy az iskolában tanultak nagy részét átláthatod és bebizonyíthatod magad is. Fizikából és kémiából az egyszerűbb kísérletek reprodukálhatók, matematikából a tételek bizonyíthatók (bármi másból is, ha valakinek van ideje és gyomra). Az elmélet pedig nagyon is fontos, nem értem miért hajtogatja mindenki az ellenkezőjét, elvégre elmélet nélkül nem tudnál mit gyakorlatba önteni. A matematikatanárom élt azzal a példával, hogyha a tudás egy fegyver lenne, az elmélet lenne benne a töltény.
  4. Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de engem rendkívül idegesít mikor mindenfajta egyházak kedves önkéntesei felajánlják, hogy rávezetnek engem Isten útjára, és bebizonyítják nekem a hitüket. Nos, az értelmes vallásosokat is ugyanúgy idegesítheti mikor az ateisták és tudósok nekiállnak bizonygatni, hogy Isten nem létezik. Hagyjanak engem békén a vallásosok, és én is békén hagyom őket az ateizmus igazságának bebizonyításával.
  5. salla

    Elhallgatott magyar találmány

    Minden országnak vannak ilyen "elhallgatott, de világmegváltó" találmányokkal büszkélkedő zsenijei? Vagy manapság a huszadik (és korábbi) század valódi magyar tudósain, feltalálóin felbátorodva mindenki érvényesülni nem tudó csodálatos géniusznak képzeli magát? Mindjárt előbukkan Spanyol Zoltán is.
  6. salla

    Nukleáris robbantások 1945-98-ig

    Aztán még jó pár robbantás titkosított.
  7. Google megmondá, hogy ez levén azon animéből melyet Fehérítőnek neveznek vala
  8. Hát egyik se kedvencem, de amiért a South Park is benn van, 5/10.
  9. Ugyanolyan helyzetben vagyok, mint az eddigi animés avatarok/aláírások esetében: Fogalmam sincs mit ábrázol, de nem néz ki vészesen, legyen 6/10
  10. Először azt hittem, hogy csak én vagyok annyira kocka, hogy rögtön a Mass Effect-re gondoljak. Egyébként hányszor történt ez meg? Honnét tudják? Egynek megvan, hogy a dinoszauruszok, de aztán? Mik pusztultak még ki tömegesen?
  11. salla

    Kik vannak a képen?

    Mao Ce-Tung, Che Guevara szerk.: Na, ügyesen írtam olyat ami már volt. Akkor Dante a második. Legalábbis remélem, kicsit kétkedem, hogy jól vettem ki.
  12. salla

    Kedvenc zenei stílus

    Rock-ra szavaztam, bár a kedvenc előadómat () nem igazán tudom bekategorizálni. De jön ez mellé még egy kis metál is, meg néha (nagyon ritkán) egy kevés rap, az igényes fajtából.
  13. Nagyon nem az én stílusom, de mivel igényesen van összerakva 6/10.
  14. salla

    A GTA VI főszereplője magyar lesz!

    Hát ez kegyetlen jó!
×
×
  • Create New...