Jump to content
PirateClub.hu

rene987

Veterán
  • Pontszám

    12
  • Csatlakozott

  • Utoljára itt járt

rene987's Achievements

Pelenkás

Pelenkás (2/24)

0

Közösségi hírnév

  1. Ja csak az a baj vele hogy nem mukodik rajta a php kepfeltoltes. Sajna. van jobb de csak annak aki tud vlmit asetleg csehül: <a>ic.cz</a>
  2. Hello jelenleg a laptopban 1GB ram van eredeti HP ugyebár de most szeretnem kibővéteni egy +2GB Rammal csak az a gond hogy a gyartótól nem tudok rendelni (bizony olcsóbb is lenne 41€), sajna ilyen meg nincs a szaküzletben csak KINGSTON DDR2 800MHz PC2 es nem tudom hogy ezzel lehet e bővítteni. Mert egy ilyenre lenne szükségem: HP 2 GB 800 MHz PC2-6400 DDR2 SODIMM. Szerintetek?
  3. rene987

    Windows 7

    hello gyuszi02 lenne hozzad egy kerdesem Most vettem egy hp notebookot és a recovery particiot szeretnem belőle kiégetni DVDkre mert 8GB korul mozog de ha en bemegyek abba a recovery particioba nem lat semmit a gépem ezt hogy lehetne megoldani??? gyors valaszodat előre is köszönöm.
  4. rene987

    Microsoft Windows 7

    koszi szepen de én más szó alatt kerestem, nagyon szépen köszi még1x
  5. rene987

    Microsoft Windows 7

    mondom hogy nincs milyen szó alatt keressem mert így nincs ahogy leírtam
  6. rene987

    Microsoft Windows 7

    itt nincs sehol nem tudom elindítani
  7. rene987

    Microsoft Windows 7

    sziasztok lenne egy kerdesem hogy hogyan kapcsolom vissza a win7ben a Windows biztonsági központ szolgáltatást??? mert vlmi végett nem tudja elindítani????????????????????????????????????????????????????? a hálózatvedelmi ügynök szolgáltatás nem fut azt írja.
×
×
  • Create New...